.

.

New
Набор от инструменти за пресоване, NAIBAO AWG28-18 самостоятелно коригиращ Скоба За кримпване с Храповиком SN-DSUB, Комплект Клещи за кримпване с механизма на палеца Dupont, 1550 ?

Набор от инструменти за пресоване, NAIBAO AWG28-18 самостоятелно коригиращ Скоба За кримпване с Храповиком SN-DSUB, Комплект Клещи за кримпване с механизма на палеца Dupont, 1550 бр Съединители Dupont и 760 бр Съединители

BGN 2.00

Налично
Налично

【Ергономичен дизайн на дръжката】 : -Благодарение на нейлоновому материал и закона лост дръжка позволява да се пести енергия, което улеснява работата и осигурява надеждно обжимание. 【100% удовлетвореност】 : -Ние връщаме парите в рамките на 30 дни, след 2 години след продажбата, при каквито и да е проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим най-доброто следпродажбено обслужване.Ергономичен дизайн на дръжката дава възможност за спестяване на енергия, което улеснява и ускорява работата, спестява значително време и разходи за труд.54 мм и лентови вериги кабел с дължина 1,5 м с 10 проводници. 【Лесна употреба】 : -Набор от инструменти за кримпване на върха е предназначен за лесна инсталация.【Набор от инструменти за кримпване на】 : -Клещи изработени от високо стомана; Обхват на пресоване : 0,1-1,0 mm /AWG28-18, конектор KF2510 2. Подкрепа за малки проекти направи си САМ " и големи ремонти на електрическите съоръжения.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория