.

.

New
Френска зелена глина, £ 1 (16 унция), за да проверите за мыловарения, френска зелена маска за лице е богат на минерали и хранителни вещества, са подходящи за всички тип?

Френска зелена глина, £ 1 (16 унция), за да проверите за мыловарения, френска зелена маска за лице е богат на минерали и хранителни вещества, са подходящи за всички типове кожа. Закрываемый стоящ влагозащитный чанта

BGN 3.33

Налично
Налично

Клей произхожда от Франция и се извлича директно от земята. 1 килограм на френската зелена глина е изпълнен с минерали и има срок на годност на 4-5 години.Тази информация не е предназначена за диагностика, лечение или предотвратяване на никакво заболяване, и тя не трябва да се използва от бременни или намиращи се под наблюдение на лекар на лекар.Тя се използва в козметичните продукти за избелване на кожата и усвояването на излишната мазнина.Френска зелена глина в продължение на векове е бил използван за грижа за мазна кожа, поради своите отлични свойства, абсорбира мазнините.Френската зелена глина е наситена с минерали и има срок на годност на 4-5 години.В продължение на много години се е смятало, че той премахва токсините, причиняващи акне, с кожата и ревитализира уставшую кожата. Детоксикатор : френска зелена глина премахва вода и токсини от организма.Болки в мускулите / артрит : премахване на токсините или на киселина и помага на мускулите да се отпуснат.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория