.

.

New
Маска от листа на Еуфория Джоанны Варгас. Мека лечебното бамбук маска за лице Намалява видимо зачервяване, успокоява чувствителността и Пъпки. 5 Листа (4,5 грама / лис

Маска от листа на Еуфория Джоанны Варгас. Мека лечебното бамбук маска за лице Намалява видимо зачервяване, успокоява чувствителността и Пъпки. 5 Листа (4,5 грама / лист)

BGN 50.00

Налично
Налично

Joanna Vargas е ориентирана към резултатите марка продукти за грижа за кожата, която се състои от високо ефективни съставки от растителен произходЕкстракт от Chamomilla recutita успокоява и хидратира, докато други растителни екстракти успокояват и доставят влага.Успокояващо средство за намаляване на прояви на зачервяване, възпаления, обриви и чувствителността.Махнете фолиото и нанесете на влажна страна на чиста, суха кожа.Добър ден за кожата си Всеки ден.Изсушен на прах алое вера гел е мощно противовъзпалително средство.Представа с индивидуален подход.Предназначен за всички типове кожа, включително суха, комбинирана и зряла.Подобрена Алхимия за здрава кожа.Извадете маската от своята практика и разширяване.С маска Joanna Vargas Euphoria.Успокоява Чувствителността и Пробиви.Оставете за 15-20 минути, след това извадете и вотрите останките на серума в кожата. Подмладяващи маски от бамбукови листа насищане на кожата с жизнено важни хранителни вещества, осигурява така необходимото облекчение.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория