.

.

New
Безжична мишка за лаптоп, Акумулаторна и Тих, Ультратонкая Безжична мишка 2,4 G, Компютърна Мишка 1600 dpi с USB-приемник за КОМПЮТЪР, Office, Windows, Macbook, Вижда нивото на заряд н?

Безжична мишка за лаптоп, Акумулаторна и Тих, Ультратонкая Безжична мишка 2,4 G, Компютърна Мишка 1600 dpi с USB-приемник за КОМПЮТЪР, Office, Windows, Macbook, Вижда нивото на заряд на батерията (черен)

BGN 1.33

Налично
Налично

Тази безжична мишка ви позволява да се концентрирате върху работата си, без да пречат на другите 【Индикаторът за захранване】 Тази безжична мишка с интелигентен електронен индикатор на дисплея, а иновативен дизайн позволява ясно показване на процента мощност, никога не се сблъскват с проблема на тока.Играй и се свържете. 3 регулируеми нива DPI (800-1200-1600) позволяват свободно да регулирате скоростта на мишката.X1 - това е нова висококачествена безжична оптична мишка с резолюция 800/1200/1600 dpi, 3 регулируеми нива.Удобен за потребителя дизайн осигурява комфорт през целия ден за работа и забавление.Намалява нивото на шум на 95%, идеален за офиси, библиотеки, конферентни зали и спални помещения. 【Акумулаторна и энергосберегающая 】 Акумулаторна литиева батерия от USB порта C, няма нужда от допълнителни батерии AAA. 【Ултра тънък дизайн】 Лаптоп и джобен размер, му е да вземе със себе си.【Безжичен пренос на данни с честота 2,4 Ghz】 Безжична технология на 2.4 G осигурява мощна и надеждна връзка с ефективен обхват на действие до 10 метра.Подходящ за настолни компютри, преносими компютри, Mac Book, i Pad и други устройства с USB порт. 【Безшумен клик】 Дизайн за изключване на звука с подобрени сензор осигурява безшумни движения.Просто включете в USB-приемник за вашия лаптоп, и мишката, за да започне да работи, без да инсталирате драйвери.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория