.

.

New
Седалките за детски столчета за автомобил с плодове Диня - Унисекс чанта за Носене За детско столче за кола, Калъф за столче за хранене за хранене, Кошница за Пазару?

Седалките за детски столчета за автомобил с плодове Диня - Унисекс чанта за Носене За детско столче за кола, Калъф за столче за хранене за хранене, Кошница за Пазаруване, Мултифункционален Навес за автомобилни седалки,

BGN 9.59

Налично
Налично

❤ Еластична и добре принудителна плат на своята практика за колички, по-еластична и здрава, от друга тъкан, която лесно се деформира и да мачкам след измиванеИ тъй като той е достатъчно еластичен, лесно се облича и да се снима в своята практика като за хранене.Спестете времето си и спазвайте хигиена. ❤ ПЕРФЕКТНИЯ подарък - сладък дизайн, висококачествен плат, определено ще се зарадват младите майки и децата.По-важното е, че вие не можете да надникнем вътре през тъкани, дори когато тя простря.Това също помага на вашето бебе да е сладко да спи, като я предпазват от вятъра.Особеност-Нашата калъф за детско столче за кола с арбузными плодове достатъчно е дишаща и лека, за да не се задуши бебето по време на кърмене, се гарантира пълна конфиденциалност и достатъчно пространство, както и предпазва чувствителната кожа от слънцето, като запазва топлината на тялото му.Подходящ най-вече за мама и на седалката на автомобила. ❤ Мека и дишаща - чанта за количка е изработена от 80% полиестер и 20% ликра, той е много мек и дишащ, осигурява комфорт както за майката, така и за бебето. ❤ Лесна употреба – нашият калъф за хранене осигурява пълно покритие по време на хранене. -Благодарение на функционалността и съвсем не bulkiness, този калъф лесно се оттегли по всяко време, като в своята практика за кошница за пазаруване, своята практика за хранене и така нататък. ❤ Мека и дишаща - чанта за количка е изработена от 80% полиестер и 20% ликра, той е много мек и дишащ, осигурява комфорт както за майката, така и за бебето.Подходящ най-вече за мама и на седалката на автомобила. ❤ Еластична и добре принудителна плат на своята практика за колички, по-еластична и здрава, от друга тъкан, която лесно се деформира и да мачкам след измиване.Той добре пазената след няколко пранета. ❤ Лесна употреба – нашият калъф за хранене осигурява пълно покритие по време на хранене.В някои случаи се Използва калъф за хранене, Навес за столче за кола, Калъф за кошницата за пазаруване, Бебешко Одеяло, килимче за промяна на тампон, Безкраен Шал и много други!Инструкции за пране * Можете просто да го прекараш през пералнята и сушилнята. -Кърпа наистина мека, тя може силно да се стремим, без да губи своята еластичност.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория