.

.

New
Летни Плодове-Портокал Седалките за детски столчета за автомобил - Престилка за детски колички, Еластичен Шал за Кърмене, Многоцелеви Престилка за автомобилни сед?

Летни Плодове-Портокал Седалките за детски столчета за автомобил - Престилка за детски колички, Еластичен Шал за Кърмене, Многоцелеви Престилка за автомобилни седалки за Бебета

BGN 7.80

Налично
Налично

Подходящ най-вече за мама и на седалката на автомобилаЕластично дупка в горната част на пропуска повече въздух, и ви позволява лесно за гледане на вашето дете. ❤ Мека и дишаща - чанта за количка е изработена от 80% полиестер и 20% ликра, той е много мек и дишащ, осигурява комфорт както за майката, така и за бебето.Това е джейда подарък на парти в чест на раждането на детето, и то ще расте заедно с детето.Спестете времето си и спазвайте хигиена. ❤ Многофункционална седалка за кърмещи майки – чанта за бебешка количка, чанта за хранене, калъф за кърмене, навес за автомобилни седалки, калъф за авто седалка, чанта за детско столче за кола, калъф за кошницата за пазаруване, калъф за столче за хранене за хранене, дори и шал за кърмене.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Подходящ най-вече за мама и на седалката на автомобила. ❤ Еластична и добре принудителна плат на своята практика за колички, по-еластична и здрава, от друга тъкан, която лесно се деформира и да мачкам след измиване.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща. -Кърпа наистина мека, тя може силно да се стремим, без да губи своята еластичност.В някои случаи се Използва калъф за хранене, Навес за столче за кола, Калъф за кошницата за пазаруване, Бебешко Одеяло, килимче за промяна на тампон, Безкраен Шал и много други!Инструкции за пране * Можете просто да го прекараш през пералнята и сушилнята.По-важното е, че вие не можете да надникнем вътре през тъкани, дори когато тя простря. * Необходимата температура на пране - под 30 градуса по Целзий.По-важното е, че вие не можете да надникнем вътре през тъкани, дори когато тя простря.Печат на етикет за обратна доставка.Еластично дупка в горната част на пропуска повече въздух, и ви позволява лесно за гледане на вашето дете. -Благодарение на функционалността и съвсем не bulkiness, този калъф лесно се оттегли по всяко време, като в своята практика за кошница за пазаруване, своята практика за хранене и така нататък. ❤ Еластична и добре принудителна плат на своята практика за колички, по-еластична и здрава, от друга тъкан, която лесно се деформира и да мачкам след измиване.Пратката включва 1 * Калъф за детски седалки за кола.Това също помага на вашето бебе да е сладко да спи, като я предпазват от вятъра. ❤ Мека и дишаща - чанта за количка е изработена от 80% полиестер и 20% ликра, той е много мек и дишащ, осигурява комфорт както за майката, така и за бебето.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория