.

.

New
Неонова реклама във формата на китара, най-Добрата led акрилна неонова лампа Attivolife с USB за художествена стените в Спалнята, Музикално студио, Коледа, Сватби, партита, ?

Неонова реклама във формата на китара, най-Добрата led акрилна неонова лампа Attivolife с USB за художествена стените в Спалнята, Музикално студио, Коледа, Сватби, партита, любители на китара, подаръци за дома

BGN 9.99

Налично
Налично

Не е нужно да го върнете, и бихме могли да ви изпратим нов ? ИЗТОЧНИК на ЗАХРАНВАНЕ - използва USB-връзка, на разположение USB зареждане, ниска консумация на енергия, дълъг живот, много безопасен и энергоэффективный.Аз вярвам, че нашите продукти ще ви изненада. ? УВЕРЕН УСЛУГА - моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако продукта се сблъскате с някакви проблеми с качеството. ? Най-ДОБРИЯТ подарък ИДЕНТИЧНОСТ-Тази гитарная неонова лампа ще се превърне в чудесен подарък за някой или за себе си.Това е идеален подарък за рожден ден, музикални фестивали, Коледа, клубове, музикални зали, барове и други дейности, а също така е идеален подарък за музиканти, семейства, любовници, деца, приятели и любители на китарата.Не се притеснявайте, моля ви, приятно пазаруване.Той допълни интериора на стаите в по-студени цветове, които със сигурност ще удари на вашите музикални колеги.?УНИКАЛЕН ИНТЕРИОР, НЕОНОВИ НАДПИСИ - Създаване на спокойна атмосфера и разпространението на знания за радост на всяко място с помощта на неонови лампи във формата на китара, бързо се превръща музикалната си стая или спалня в най-вълнуващ развлекателен център.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория