.

.

New
DANIDEER Led Неонова реклама Художествени Декоративни Лампи Украса на Масата Неонова Лампа с Основа за Детска Спалня за момчета и Момичета, Уникален подарък за Всеки по?

DANIDEER Led Неонова реклама Художествени Декоративни Лампи Украса на Масата Неонова Лампа с Основа за Детска Спалня за момчета и Момичета, Уникален подарък за Всеки повод (Розов Заек)

BGN 34.87

Налично
Налично

Отделението блок се използва като причина, така че може да се инсталира, не затвори на стената, държач за основание може да се отдели от неонови надписиАко не сте доволни от получените от нас неонови вывесками, можете да кандидатствате за безусловно връщане и възстановяване на разходите в рамките на валиден период. ? Размер : 26,5 см / 10,4 "x 11,5 см / 4,5 "х 8 см / 3,1".неонова реклама - идеалното която привлича вниманието допълнение към вашето парти, на домашно масата или стената.Що се отнася до всички проблеми, свързани с неонови вывесками, можете да се свържете с нашите служители за обслужване на клиенти, по всяко време, ние ще бъдем повече от щастливи да реши проблема. ? Лесна употреба : двойно захранване - 3 батерии тип АА (батериите в комплекта не са включени) и USB-захранване (включени в комплекта).Няма опасност, няма опасност от счупване на стъкла или изтичане на опасни материали.? УНИКАЛЕН ДИЗАЙН, Благодарение на комфортному топло осветление прекрасна неон художествена лампа заменя скучен настолна лампа, създава невероятна атмосфера и добавя цвят в тъмната стая.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория