.

.

New
Ancfun Жена В Поза Куче с Главата Надолу, Жената-Котка, Занимаваща се с Йога, Позата на Кучето, Неонова реклама на Спортна Тема, Неонова Светлинна Табела Ръчно изработе?

Ancfun Жена В Поза Куче с Главата Надолу, Жената-Котка, Занимаваща се с Йога, Позата на Кучето, Неонова реклама на Спортна Тема, Неонова Светлинна Табела Ръчно изработени от EL Тел, Начало Декор, Стенно Изкуство, Вар

BGN 1.33

Налично
Налично

ВНИМАНИЕ!!! > Тези табели са изработени ръчно, така че на акриле могат да бъдат следи от лепило и една малка драскотина (без дефекти)Ето защо ние избираме EL тел за изработката на нашите означения.Това се забелязва, ако се намирате на спокойно и тихо място или когато дистанционното управление се намира в ухото.Това се забелязва, ако се намирате на спокойно и тихо място или когато дистанционното управление се намира в ухото.И двамата са от вътрешната страна на опаковката (батерия в комплекта не са включени). ► Източник на енергия : Тя може да се захранва от 2 батерии тип АА (с помощта на отделението блок) или от USB-източник (с помощта на USB-адаптер). ★★ EL (электролюминесцентный) МЕТАЛНА ТАБЕЛА, коментира, че тя няма да бъде толкова ярка, като традиционната стъклена неон или led табела, така че не се препоръчва за търговска употреба. ► ВНИМАНИЕ : ① Тези табели са изработени ръчно, така че на акриле могат да бъдат следи от лепило и една малка драскотина (без дефекти). ► Размерите на основите от акрилно стъкло : Височина 15,7 инча х ширина 20,5 инча (40 см х 52 см) Дължина на кабела : 2 метра (6,5 фута).Ето защо ние избираме EL тел за изработката на нашите означения. удлинительный въртящ се кабел с дължина 2 метра. Комплект от акрилно стъкло с EL-тел 2. Удлинительный въртящ се кабел с дължина 2 метра За дистанционно управление : - Той е свързан с EL-тел.EL-тел, по-тънък led гъвкави светещи ленти, така че може да се тъкат в по-сложни модели. Отделението за блок (с дистанционно управление, батерия в комплекта не е включена) 3. Комплект от акрилно стъкло с EL-тел 2. ② От това, което EL тел изисква голямо напрежение ток, той издава бръмчене, когато е включен. ► Източник на енергия : Тя може да се захранва от 2 батерии тип АА (с помощта на отделението блок) или от USB-източник (с помощта на USB-адаптер). - Захранва се от 2 батерии тип АА (с помощта на отделението блок на батерии в комплекта не са включени) или от USB с помощта на USB-адаптер).EL-тел, по-тънък led гъвкави светещи ленти, така че може да се тъкат в по-сложни модели. Верижка за окачване на означения 5. Отделението за единица (батерия в комплекта не е включена) 3.Ще ти пука за това, когато табела се появи на стената. Верига за окачване на означения 5.EL тел излъчва "студена светлина" и не се нагрява, така че да не се чувстват отблясъци, когато гледате директно в него. ► Това е EL (электролюминесцентный) МЕТАЛНА ТАБЕЛА, коментира, че тя няма да бъде толкова ярка, като традиционната стъклена неон или led табела, така че не се препоръчва за търговска употреба.Това се забелязва, ако се намирате на спокойно и тихо място или когато дистанционното управление се намира в ухото.И двамата са от вътрешната страна на опаковката (батерия в комплекта не са включени).EL-тел, по-тънък led гъвкави светещи ленти, така че може да се тъкат в по-сложни модели.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория