.

.

New
Здравейте, Прекрасни Неонови Надписи за украса на стени, Led Неонова реклама за партита, Арт Подарък, Подарък за рожден Ден на Дете, Семейство, Приятелки, Празнични Св

Здравейте, Прекрасни Неонови Надписи за украса на стени, Led Неонова реклама за партита, Арт Подарък, Подарък за рожден Ден на Дете, Семейство, Приятелки, Празнични Светлини, Интериор, Коледен декор, Светлини (20 ИНЧА)

BGN 49.84

Налично
Налично

1 Адаптер с американската вилица, 1 верига, 1 Комплект пирониЗажгите си и в стаята моментално ще се превърне в ярка, романтична и удивителна. 1 Адаптер с американската вилица, 1 верига, 1 Комплект пирони.Зажгите си и в стаята моментално ще се превърне в ярка, романтична и удивителна. ✨【Бързо логистична доставка и задоволително обслужване】 Ние използваме бърза логистика за доставка, и тя може да бъде предоставен на вас в рамките на 7-10 дни. ✨【СИГУРНОСТ И ПРЕМИЯ】 Нашите led табели са изработени от висококачествена силиконова тръба и акрилна задния панел с висока плътност.Можете да имате красива ноктите му пирони на стената, че е лесно да виси на верига или дори просто прислонить към своя гардероб. ✨【Уникални подаръци и украса】 Неон led табела подходящ за много сцени, на партито по повод рожден ден, корпоративно парти, знаци на бара.✨【Декорирайте стаята си】 Led неонова реклама е изработена от прозрачен акрил материал с дължина 20 инча, неонова реклама ще се превърне в чудесна украса за вашия събития, партита, магазин, бар и т.Декорирайте стаята Си. Led неонови осветителни тела създават активна атмосфера, изпълват вашата конферентна или важна сцена произведения на изкуството и са незаменим за декорация на нашия колоритен живот.Това е идеален подарък за рождени дни, сватби, годишнини, Коледа, партита и незабравима изненада за нашите партньори, приятелки, родители, приятели, момчета, момичета, юноши. Led неонови осветителни тела създават активна атмосфера, изпълват вашата конферентна или важна сцена произведения на изкуството и са незаменим за декорация на нашия колоритен живот. ✨【Бързо логистична доставка и задоволително обслужване】 Ние използваме бърза логистика за доставка, и тя може да бъде предоставен на вас в рамките на 7-10 дни. ✨【Уникални подаръци и украса】 Неон led табела подходящ за много сцени, на партито по повод рожден ден, корпоративно парти, знаци на бара.Между това, ние предлагаме 24 часова поддръжка на клиентите, гаранция за 365 дни, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по пощата.В резултат на това той става по-ярка, по-безопасни, еко-приятелски, издръжливи в сравнение, энергоэффективнее, бесшумнее, лесен за поддържане и не е изложен на риск от счупено стъкло или изтичане на вредни вещества. ✨【СИГУРНОСТ И ПРЕМИЯ】 Нашите led табели са изработени от висококачествена силиконова тръба и акрилна задния панел с висока плътност.Това е идеален подарък за рождени дни, сватби, годишнини, Коледа, партита и незабравима изненада за нашите партньори, приятелки, родители, приятели, момчета, момичета, юноши.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория