.

.

New
Ancfun Измислени Чудовища Дракон от Китайската Традиционна Магическата Легенда Същество Талисман, Неонова Светлинна Табела Ръчно изработени EL Тел, Начало Декор, Сте?

Ancfun Измислени Чудовища Дракон от Китайската Традиционна Магическата Легенда Същество Талисман, Неонова Светлинна Табела Ръчно изработени EL Тел, Начало Декор, Стенно Изкуство, Вар

BGN 63.60

Налично
Налично

EL тел излъчва "студена светлина" и не се нагрява, така че да не се чувстват отблясъци, когато гледате директно в него ► ВНИМАНИЕ : ① Тези табели са изработени ръчно, така че на акриле могат да бъдат следи от лепило и една малка драскотина (без дефекти). > Поради факта, че EL тел изисква голямо напрежение ток, той издава бръмчене, когато е включен. Верига за окачване на означения 5. удлинительный въртящ се кабел с дължина 2 метра. Комплект от акрилно стъкло с EL-тел 2.Ето защо ние избираме EL тел за изработката на нашите означения.EL-тел, по-тънък led гъвкави светещи ленти, така че може да се тъкат в по-сложни модели. Отделението за блок (с дистанционно управление, батерия в комплекта не е включена) 3.EL тел излъчва "студена светлина" и не се нагрява, така че да не се чувстват отблясъци, когато гледате директно в него. Верижка за окачване на означения 5.Ще ти пука за това, когато табела се появи на стената.Ето защо ние избираме EL тел за изработката на нашите означения. ★★ EL (электролюминесцентный) МЕТАЛНА ТАБЕЛА, коментира, че тя няма да бъде толкова ярка, като традиционната стъклена неон или led табела, така че не се препоръчва за търговска употреба. - Захранва се от 2 батерии тип АА (с помощта на отделението блок на батерии в комплекта не са включени) или от USB с помощта на USB-адаптер). ► Източник на енергия : Тя може да се захранва от 2 батерии тип АА (с помощта на отделението блок) или от USB-източник (с помощта на USB-адаптер).ВНИМАНИЕ!!! > Тези табели са изработени ръчно, така че на акриле могат да бъдат следи от лепило и една малка драскотина (без дефекти). Комплект от акрилно стъкло с EL-тел 2. - Отделението за единица има 3 настройки : - бавно мигане, бързо мигане и постоянно включен. ★★ ___________________ Информация за продукта : 1) Размери на основите от акрилно стъкло : - 15,7 инча x 15,7 инча (40 см х 40 см) 2) Дебелината на электролюминесцентного тел - ще се използва EL-тел с диаметър 2,3 мм-3,2 мм.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория