.

.

New
GoLine Подаръци с единорогом за момичета, Коледни ночники с единорогом за деца, най-Добрите подаръци за момичета 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 години, Скъпа нощна светлина с единорогом з

GoLine Подаръци с единорогом за момичета, Коледни ночники с единорогом за деца, най-Добрите подаръци за момичета 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 години, Скъпа нощна светлина с единорогом за спалня.

BGN 2.67

Налично
Налично

Взмахните пингвин, за да изберете стандартния режим на топло осветление или режим на въртене 7 цвята, можете да се спрете на всеки цвят, който ви харесва.това също може да бъде прост подарък за бала.Меко осветление няма да се отрази на съня на детето.След пълно зареждане на стандартен режим топло осветление може да работи около 8 часа, а многоцветни лампи могат да се използват около 6 часа в режим на дишане. ?【Kawaii led лампа за детска стая 】 Натиснете бутона за включване / изключване, за да включите лампата.Децата могат да играят с него и не се тревожи за това, че той ще се счупи!Детето може да се сложи лека нощ "кит" на следващото си легло и да ги придружи. ?【Най-добрите подаръци за рожден ден, за жени, момичета, деца, деца】 Идеални подаръци за рожден ден и Коледа, за бебета, деца и възрастни.Децата могат да играят с него и не се тревожи за това, че той ще се счупи!Детето може да се сложи лека нощ "кит" на следващото си легло и да ги придружи.?【Сладък детски лека нощ декор】 лека нощ с единорогом подходящ за деца от всички възрасти, той осигурява нежно и успокояващо светят в някоя тиха вечер и прогоняет тъмнината. ?【Kawaii led лампа за детска стая 】 Натиснете бутона за включване / изключване, за да включите лампата. ?【Силиконови ночники】 100% безопасно за бебето материал без бисфенол А, весели и приятелски настроени.Децата харесват тази лампа с кавайным единорогом, и за възрастни, тя също ми харесва.Изработен от хранително-силикон, не съдържат BPA, доста е безопасна за вашите деца.Търсите сладки подаръци за деца, бебета, момичета, момчета?Изненадайте ги силиконово ночником-единорогом Go Line.Сладък юникон ще придружава децата преди лягане.Децата харесват тази лампа с кавайным единорогом, и за възрастни, тя също ми харесва.Сладък юникон ще придружава децата преди лягане. ?【Силиконови ночники】 100% безопасно за бебето материал без бисфенол А, весели и приятелски настроени.това също може да бъде прост подарък за бала. ?【Най-добрите подаръци за рожден ден, за жени, момичета, деца, деца】 Идеални подаръци за рожден ден и Коледа, за бебета, деца и възрастни. ?【Акумулаторна батерия нощна светлина За декор на Детска Стая】 Лампа може да се зарежда чрез micro-USB.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория