.

.

New
Лека нощ BOENLE, 2 опаковки, Скъпа Бухал, Включване led нощна светлина с Автоматичен Сензор за движение от Здрач до Зори, Ночники За Спални, Баня, Тоалетна, Стенни Декорат?

Лека нощ BOENLE, 2 опаковки, Скъпа Бухал, Включване led нощна светлина с Автоматичен Сензор за движение от Здрач до Зори, Ночники За Спални, Баня, Тоалетна, Стенни Декоративни Детски

BGN 9.99

Налично
Налично

Идеален за детска стая, дневен тракт, спалня, баня, тоалетна, коридор, стълбище, коридор и всяко друго място, когато имате нужда от путеводный светлина
? 【Пестене на енергия】В ночнике се използва сверхяркий led крушка не се заменя, както и срока на експлоатация е до 50 000 часа. Набор от ночников BOENLE от 2-те plug-in led ночников с датчик за движение от здрач до зори ПАРАМЕТРИ ночников 1.От пълна яркост на дисплея през нощта ще бъде постепенно тускнеть и изключва с изгрева на слънцето. Защита от проникване : IP20 9. Експлоатационен живот : 20 000 часа 6. Размер : 6,9x7,8x2 см/2,72x3,07x0,79 инча 3. Консумирана мощност : 0,6 W 5. Тегло : 0,33 кг / 0,15 кг освен Ако не сте готови да спрете да ходи в тъмнината и лесно да започнете да се движите, за дома, разгледайте нашите декоративни ночником plug-in - това е вашият добър избор!. - изключване на светлината; Режим "АВТО" - автоматично включване при засичане на движение в обсега на сензора и се изключва след 20 секунди бездействие, когато се обърне към ночнику, той автоматично светва. Цветна температура : 2700-3200 До 7. Вероятно това не е достатъчно дори за това, за производството на всяко движение на вашето зададено измерване на мощност.
? 【3 режима на ОСВЕТЛЕНИЕ】 Режим на "ВКЛ.
? 【Спестяване на пространство и широко приложение】 Заема мястото на само една вилица, която ви позволява да свържете към контакт на друго устройство по време на използването на нощни лампи.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория