.

.

New
СЛАМА Титуляр за Кухненски Аксесоари, Поставка за Ножове с Дренажна дъска, Поставка за Ножове, Вилици, Лъжици, Защита от пръстови отпечатъци, Неръждаема стомана 430, ?

СЛАМА Титуляр за Кухненски Аксесоари, Поставка за Ножове с Дренажна дъска, Поставка за Ножове, Вилици, Лъжици, Защита от пръстови отпечатъци, Неръждаема стомана 430, Сребро

BGN 28.25

Налично
Налично

Информация за продукта Информация за продукта Материал : неръждаема стомана Размер : 20,8 см (В) * 27,2 см (Д) * 9 cm (W) Характеристики : Той може не само да отговарят на всички основни нужди, но и за поддържане на чистотата в кухнята и подобряване на процеса на готвене [Кухи сливи] - В дъното има тава за източване, което предотвратява стекание вода на масата. [Полезен материал] -е Изработен от полиран метал, неръждаема стомана, той е нетоксичен и безвкусен и запазва красив метален блясък по-дълго време.Лесен за почистване : Този инструмент е лъскав външен вид, добра яркост и лесни за почистване. Този държач за ножове ще се превърне в стилно и практично допълнение към вашата кухня.Лесен за почистване : Този инструмент е лъскав външен вид, добра яркост и лесни за почистване. [Моля, обърнете внимание]-В комплекта на този на продукта не включва ножове и други прибори за хранене.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория