.

.

New
Мултифункционална поставка за ножове SKIMT и дъска за табла за Вграден Кухненски шкаф, Рафтове за съхранение на пръчки, капаци за тенджери и Ножове Кошница за съдове ?

Мултифункционална поставка за ножове SKIMT и дъска за табла за Вграден Кухненски шкаф, Рафтове за съхранение на пръчки, капаци за тенджери и Ножове Кошница за съдове в миялна машина

BGN 1.00

Налично
Налично

Това е точно това, което ви трябва за вашата кухня е безупречноМатериал : PP Цвят : черен + бял Функция : за Съхранение на кухненските прибори Размер : 24*20*23. ◆ Освобождаване кухня за удобно съхранение на всички видове съдове, капаци за тенджери и разделочных дъски на рафтовете. ◆ Удобно и лесно да се заеме със себе си и да живеят лесно, кухненски прибори лесно да се заеме със себе си и да се насладите на спокойна и комфортна домашна живот. ◆ Конструкция на дренажна станция не позволява лесно да се натрупват вода, а конструкцията на долната водосточни станция улеснява и сушене на съдовете и да не се натрупва вода.Внимателно махнете лъжици, пръчици за хранене, вилици, кухненски лъжици и други кухненски аксесоари, с помощта на нашия перфорированного на притежателя на съдове за готвене. ◆ Един предмет, един клон, правилното съхранение и посуда публикуван на отделениям.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория