.

.

New
Прибори за готвене, Истински Ножевой Блок Fovely, Кухненски Ножевых Блокове, Противоскользящий Държач за Ножове От Неръждаема Стомана, Рафтове За Съхранение Включат ?

Прибори за готвене, Истински Ножевой Блок Fovely, Кухненски Ножевых Блокове, Противоскользящий Държач за Ножове От Неръждаема Стомана, Рафтове За Съхранение Включат Органайзер За Ножове За дома, Красив Индивидуален

BGN 0.33

Налично
Налично

4 Държач за ножове, изработени от висококачествени материали, който изглежда елегантно както на традиционната, така и в модерната кухня. Висококачествена неръждаема стомана, компактна консистенция, лесно е деформиран. Конструкция с 7 слотове се използва за шивачи, ножици, шлифоване, пръчки и т. Нескользящий подложка отдолу, не е лесно да се вдигне, той е безопасен за повечето настолни компютри. Наклонен край бразда улеснява задържане на ножа. Съхранявайте на кухненски инструменти са чисти и спретнати. Нескользящий подложка отдолу, не е лесно да се вдигне, той е безопасен за повечето настолни компютри.Държач за ножове е ясен външен вид и изчистен дизайн, който може да даде кухнята малко красота и създаде за вас по-чиста и опрятную кухня.Този блок за съхранение на ножовете все още остава чудесен подарък за приятелите и семейството си. Държач за ножове, изработени от висококачествени материали, който изглежда елегантно както на традиционната, така и в модерната кухня.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория