.

.

New
1 комплект аксесоари Ножици за зеленчуци и Пиле Преносими и Белачка, Белачка за готвене Многофункционално използване на Розови Ножица Притежателя Ножици за ядки Н?

1 комплект аксесоари Ножици за зеленчуци и Пиле Преносими и Белачка, Белачка за готвене Многофункционално използване на Розови Ножица Притежателя Ножици за ядки Ножица за птици Ножица За месо Удобни

BGN 0.67

Налично
Налично

Преносими хранителни ножици : 【Многофункционална "2 в 1"】 Многофункционални кухненски ножици с основание, не изпълняват функция на ножица, но също така могат да се използват както скоба за ядки и белачканожица за месо, Практични и многофункционални ножици също ще станат чудесен подарък за майки, съпруги, приятели и любители на готварството, е много практично!.Списък на пакетите 1 x ножици 1 x Белачка Характеристики-С ергономичен дизайн, удобен за хващане и лесно да се промъкнат.Орех : С ергономичен дизайн, удобен за хващане и лесно да се промъкнат.С ергономичен дизайн, удобен за хващане и лесно да се промъкнат. - Запазва вкуса на храните, хранителна стойност продукти и предпазва, бебешка храна от.Белачка за моркови : Преносима машина за рязане на пиле, макарони, пици, хляб, юфка, плодове, зеленчуци и много други. - Цвят : розов - ще Осигури точност на рязане и може да осигури лесен захват, благодарение на разумния дизайн дръжки. - Използване на висококачествени материали и тънка работа, те ще ви служи дълги години.Ножица за месо : Ножици за трева.Кухненски ножици : Въпреки простотата на дизайна, те ще бъдат много практични и полезни в ежедневния живот.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория