.

.

New
Професионални фризьорски ножици за подстригване, фризьорски ножици, ножици за домашни любимци, ножица за подстригване на козината на кучета и котки в purple стил (цвя?

Професионални фризьорски ножици за подстригване, фризьорски ножици, ножици за домашни любимци, ножица за подстригване на козината на кучета и котки в purple стил (цвят: син за разреждане, скъпоценни камъни)

BGN 3.33

Налично
Налично

【Характеристики】 Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, устойчиви на корозия, не изчезват и имат гладка повърхност Безплатно конфигуриране на лого и вырезанное название2. 【Удобни】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намаляване на натиска върху китките, лактите и дланите. 【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви стилове и модели в магазина, за да ви предостави повече възможности за избор. Ако искате да коригира лого, моля, дайте ми по-ясна картина (LOGO. Ако искате да изрежете име, моля, въведете забележка (вашето име).Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. 【Предимства】 Ножици имат широк спектър от функции.Професионални фризьорски ножици 8 инча, фризьорски ножици за подстригване на домашни любимци, ножица за подстригване на кучета и котки, лилаво, размер : 8,0 см (инча)/22 см (см) Ниво : Ниво на 1Материал (Material) : 9 Издръжливост : 62 hrc Относно създаването на лого е 1.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория