.

.

New
Комплект Ножици за грижа за вашето куче е с по-безопасни Кръгла край, Комплект за Подстригване за грижи за домашни любимци, с Тъп връх-Филировочные, прави, Извити Но?

Комплект Ножици за грижа за вашето куче е с по-безопасни Кръгла край, Комплект за Подстригване за грижи за домашни любимци, с Тъп връх-Филировочные, прави, Извити Ножици с гребен, Кусачкой за нокти и пила за нокти за

BGN 15.33

Налично
Налично

【Заоблени на върховете на】 Не се притеснявайте за това, че сте поцарапаете на кожата на вашето куче гребен с назъбен наполовина гъста, на половина редки размер, което го прави по-лесна за завършване на прическата, може да даде волосатому приятел, за чист и силен вид!.Ние стриктно произвеждаме продукти и избираме FBA за доставка, за да предоставят на потребителите най-доброто изживяване за пазаруване.Фиби за коса, които получавате, може да бъде розово-червени, оранжеви или сини. Идеален за цялостно изрязване на муцуната, ушите, ръцете, под мишниците и чувствителни части.При откручивании винт бъдете внимателни, за да не губят шайби и винтове от страна на ножици. 【Добър материал】 е Изработен от висококачествена неръждаема стомана.Ако вас не се задоволява с ножици БО ШЕР, моля, съобщете ни за това. Моля, своевременно да почистите ножица след употреба, нанесете лубрикант и запазете си.Инструкции за употреба : 1. 7,0-инчов гребен от неръждаема стомана * 1, допълнителни нокторезачки, пилочку за нокти и щипки * 2.За да се гарантира качеството на продуктите и скоростта на доставка, моля, потвърдете адрес на подателя в момента на поръчката. 【Лесна поддръжка】 Винтове могат да се регулират, за да можете да отрежете домашни любимци с различна дебелина и рядкост, разхлабете винта, за да се разделят на нож за полиране и почистване и редовна поддръжка може да се използва по-дълго. Вита обтегач инсталиран в оптимално положение, моля, не регулирайте си, без да се налага. Моля, не изпускайте въздуха от ножици.【Пълен набор от продукти за грижа за кучето 】 Включва 6,5-инчов филировочные ножица * 1, 6,5-инчов криви ножици * 1, 5,5-инчови и на 4,5-инчов директни ножица * 1.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория