.

.

New
6-инчови Детски Фризьорски Ножици, Сигурна Кръгла Корона За Домашна употреба, Набор от Фризьорски Ножици за Филировки Коса, за Фризьорски или Семейна употреба

6-инчови Детски Фризьорски Ножици, Сигурна Кръгла Корона За Домашна употреба, Набор от Фризьорски Ножици за Филировки Коса, за Фризьорски или Семейна употреба

BGN 34.62

Налично
Налично

Тъй като този продукт е внимателно тестван, преди да изпратите от завода, винт е настроен на подходящо място, моля, не правете лека регулировку2 Тъй като този продукт е много остър, моля, обърнете внимание на безопасността по време на использования4.Професионална козметика за коса ви носи различни преживявания. Моля, не перекрывайте достъп на въздух лесно (т.Остра част за сигурност за майки или татковци.Благодарение на отличителен дизайн дръжки с удобен изземване ножици удобно да намери подходящо място за пръстите, осигуряващи силна прическа всеки път!.Въпреки това, сигурността подстригване на коса също е проблем. След употреба, моля навреме сотрите остатъци с нож, ако е необходимо нанесете малко количество от кристалната смазване и го сложете в пакет за съхранение. ★ Използва и за косене на влажна или суха коса, без да наранява и не расщепляя им. ★ Професионални ножици за подстригване на коса са безопасни и лесни за използване за мъже, жени, възрастни хора, деца и бебета.Така че трябва да се предотвратят, че тези неща не са се случвали. перекрывайте подаването на въздух) 3. ★ Здравето на детето е най-важният приоритет, а изпотяване - това е проблем.Режещи туристи и ръбове имат красива форма, те са остри и тесни.

Подробности

Size:
6.0 inch
Full length:
17.5CM
Material:
4CR
Hardness:
62HRC
Thinning amount:
25%
Package Contents:
1*Flat shear:
1*Tooth scissors:
1*Scissors bag:
Instructions for use:
1. Because this product has been rigorously inspected before leaving the factory, the screw has been adjusted to the appropriate position, please do not easily adjust:
2. Please do not cut the air easily (ie cut the air):
3. Because this product is very sharp, please pay attention to safety during use:
4. After use, please clean up the residue on the blade in time, if necessary, apply a small amount of crystal lubricant and put it in the bag for storage :
Новинка

Подобни продукти в категория