.

.

New
Калъф LucklyingBao за Kindle 7-то поколение - ултра тънък калъф Kindle с водоустойчива функция автоматичен режим на сън /събуждане, подходящ за 6-инчов Kindle 7-то поколение -Абстрак?

Калъф LucklyingBao за Kindle 7-то поколение - ултра тънък калъф Kindle с водоустойчива функция автоматичен режим на сън /събуждане, подходящ за 6-инчов Kindle 7-то поколение -Абстрактен залез

BGN 0.67

Налично
Налично

Това определено ще бъде идеален избор своята практика Kindle за вас -Дизайн с пълна кант, устойчив на удари и защитен от падане.Забележка : Моля, закупете в съответствие с модела на вашия четец и избирайте подходящия модел за вашия четец kindle, можете да намерите модел на гърба на kindle, нашият калъф за kindle е подходящ за почти всички модели, ако не можете да намерите вариант за вашия модел, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще подберем за вас!Ние се ангажираме да ви предоставим перфектна. Водоустойчив, прахоустойчив и устойчив на надраскване. 【Професионален дизайн】 Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички бутони, пристанища, датчикам, динамика и камерата, без да махате калъф. Вътрешна подплата от микрофибър Предпазва устройството от пръстови отпечатъци, прах.Осигурява лесен достъп до всички функции.Осигурява надеждно затваряне на капак, който предпазва устройството, без колан, закрывающих предната част.Лесен монтаж и демонтаж. Изключително тънък и лек, удобен захват. 【Функция автоматично преминава в режим на сън】, която автоматично се превежда таблет в режим на готовност при отваряне или затваряне на капака.ХАРАКТЕРИСТИКИ на продукта! Автоматичен режим на заспиване / събуждане, четене стои. 【Лесен и защитен】 Сверхтонкое и ультралегкое издание, лек калъф осигурява максимална защита на вашето устройство, без допълнителен обем.Характеристики на Този калъф за четене на Kindle paperwhite е различен семпъл и елегантен дизайн, изискан шевове, сверхчувствительным допир и изискан качество на изработка.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория