.

.

New
за 6 Kindle (10-то поколение, випуск 2019 г.) - Лек калъф от TPU (образец № J9G29R) с функция за автоматично преминаване в режим на готовност.

за 6 Kindle (10-то поколение, випуск 2019 г.) - Лек калъф от TPU (образец № J9G29R) с функция за автоматично преминаване в режим на готовност.

BGN 2.67

Налично
Налично

2 【Материал】 е Изработен от неръждаема лек плат TPU, водоустойчива и лесно моющейся.А подплата от микрофибър предпазва екрана от всякакви драскотини и scuffs. От такива фактори, като ъгъла на снимане, осветлението, дисплей и т., и малка разлика в цвета е нормално. Топло съвет : Моля, проверете номера на модела върху задния панел на вашето устройство, преди пускането на поръчката. Разнообразие от стилове, Модели разнообразен, а цветовете са ярки, за да отговарят на вашите различни нужди. Моля, убедително потвърди, че номерът на модела е посочен на гърба на вашето устройство за четене на електронни книги, преди да си купите калъф (номер на модела J9 G29 R) не е подходящ за Kindle Paperwhite или други устройства за четене на електронни книги Kindle.Идеална за носене в сам, да се предпазва от удари или драскотини или да го сложите в по-голяма чанта за ежедневно пътуване. 【ОБМИСЛЕНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ 】 Нашия калъф 2019 г. Изключително тънък и лек предпазва вашето устройство, без добавяне на ненужни обем или тегло, лесен за носене, за да четете по-удобно. 【Разнообразие от стилове】 Моделите са разнообразни, а цветовете са ярки, за да отговарят на вашите различни нужди. - отличен избор за подарък за всеки, който обича да чете, особено за пътниците, които никога няма да се раздели със своите цифрови книги. Деликатен външен вид предпазва оборудването от надраскване, прах и пръски.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория