.

.

New
ZYlifemagic Много Големи Водоустойчив Одеяла за пикник на открито, за плаж, на къмпинг, за Пътуване по тревата, Парково Одеяло, Сворачивающаяся Опаковка, Преносим Перено?

ZYlifemagic Много Големи Водоустойчив Одеяла за пикник на открито, за плаж, на къмпинг, за Пътуване по тревата, Парково Одеяло, Сворачивающаяся Опаковка, Преносим Переноска, Подложка за пикник 57 x 79 - Сив Стил

BGN 46.67

Налично
Налично

нЖивотът произлиза от живот, животът идва от стремежи, надявам се, ZYlifemagic ще се стреми към цялата "магия на живот" заедно с всички.Въвеждането на марката.Независимо дали пикник в парка, игра на плажа или на парти, това Одеяло - най-Добрият избор.✔️ Многократна машинно пране : Ватиран дизайн, който може да се пере в машина, която изсъхва бързо след пране, спестявайки време и усилия, не е деформиран и не избледнява. ✔️ МНОГО ГОЛЯМ уличен мат ИДЕАЛЕН ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО : по-голям е размерът на 57 X 79 инча, много хора могат да седи и да лежи едновременно, подходящ за 3-5 души, седнали около, или по 2-3 души, лъжат. ✔️ ВОДОУСТОЙЧИВ : Водоотблъскваща тъкан с антиоксидантна полиуретанова боя с покритие, избършете я веднага при контакт с вода, тя не ще бъде бързо поемат водата и лесно се справят с петна. ✔ ️ МОЖЕ да се ИЗПОЛЗВА Като ОДЕЯЛО, за ДА се ЗАТОПЛИ : Флисовую кърпа, мека и приятна за кожата, с висота топлинна характеристики, може да се хвърли, или да се покрие като ежедневното одеяло.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория