.

.

New
Възстановяване на мека скоби BNEEN 1/2 X 24 с пръстен за възстановяване лебедка за възстановяване на ATV UTV SUV Truck (на 41 000 лири, 1 опаковка черен пръстен, 2 опаковки черно-черв

Възстановяване на мека скоби BNEEN 1/2 X 24 с пръстен за възстановяване лебедка за възстановяване на ATV UTV SUV Truck (на 41 000 лири, 1 опаковка черен пръстен, 2 опаковки черно-червена скоби)

BGN 3.33

Налично
Налично

★ Удобно - лесно да се съхранява в кабината на камиона, той не вреди на околните комплект, не ръждясва и може да се използва в много по-голям брой случаи, отколкото на традиционната стоманена скоба★ Защелкивающееся пръстен и мека дужка : мека дужка предлага солидна лека алтернатива на метални дужке, защелкивающееся пръстен не е остър и малко вреди на мека ухото в сравнение с защелкивающимся блок.Много важен аксесоар за извънредни ситуации в селското стопанство, минната индустрия, промишленост и корабостроенето. ★ Подходящ : тази комбинация е удобно да се използва с буксировочным колан и извън эвакуаторами, като на атв-та, ремаркета, джипове и камиони. ★ Захватное пръстен : материал алуминиева сплав 7075 с якост на опън 41 000 паунда, дълъг живот е труден, практичен, бързо и безопасно. ★ Подходящ : тази комбинация е удобно да се използва с буксировочным колан и извън эвакуаторами, като на атв-та, ремаркета, джипове и камиони. ★ Удобно - лесно да се съхранява в кабината на камиона, той не вреди на околните комплект, не ръждясва и може да се използва в много по-голям брой случаи, отколкото на традиционната стоманена скоба. ★ Синтетична мека дужка : Меки лък тел, изработени от найлонов плик влакна сверхвысокомолекулярного тегло (СВМПЭ) с якост на опън 41 000 лири.Висококачествена боя за кантове PVC Exact увеличава устойчивостта, става по-здрава и по-безопасни в сравнение с традиционните стоманени скоби.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория