.

.

New
QIQU 2 броя 5/8-инчов Дужка с D-образен пръстен от Стомана на дужка за теглене, Тежкотоварни ковано желязо стомана товароподемност 3,25 тон (5/8 инча, черна с червено штифто?

QIQU 2 броя 5/8-инчов Дужка с D-образен пръстен от Стомана на дужка за теглене, Тежкотоварни ковано желязо стомана товароподемност 3,25 тон (5/8 инча, черна с червено штифтом)

BGN 1.67

Налично
Налично

5/8-инчов дужка с D-образен пръстен 3,25 тон (6500 паунда) за Jeep suv TruckЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - на Резба болт от легирана стомана осигурява лесен монтаж и демонтаж. подходящ за стандартни 5/8-инчов дужек, предпазва броня тапицерия от повреди. подходящ за стандартни 5/8-инчов дужек, предпазва броня тапицерия от повреди. изработени от здрава полиуретанова материал.УСТОЙЧИВОСТ НА КОРОЗИЯ - прахово покритие, за да се предотврати корозия на елементите. изработени от здрава полиуретанова материал.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - на Резба болт от легирана стомана осигурява лесен монтаж и демонтаж.УСТОЙЧИВОСТ НА КОРОЗИЯ - прахово покритие, за да се предотврати корозия на елементите.5/8-инчов дужка с D-образен пръстен 3,25 тон (6500 паунда) за Jeep suv Truck.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория