.

.

New
Нашийник за Сладък момичета CIMEDO, Нашийници за кучета с Регулируем папийонка, Комбинираната Цветове За Момичета и Момчета, Яка за Малки кучета е Среден (Medium)

Нашийник за Сладък момичета CIMEDO, Нашийници за кучета с Регулируем папийонка, Комбинираната Цветове За Момичета и Момчета, Яка за Малки кучета е Среден (Medium)

BGN 3.03

Налично
Налично

【Висококачествен и здрав материал】 Тежкотоварни и устойчив на абразия полиестерна лента за комфорт и дълготрайност 【Модерен нашийник за кучета】 В тази яка за малки кучета, използвани ярки цветове с уникален дизайн бродерия на банте, който може да направи рокля вашия любим домашен любимец привлекателна.Подходящ за възрастни котки, малки кучета, средни кучета и големи кучета.S (Дължина : 12,6 инча-15,3 инча, ширина : 0,6 инча).Дължина яка за кучета може да се регулира с помощта на плъзгача.Ако искате да направите кучето си по-привлекателен. 【Регулируем нашийник за кучета】 Моля, потвърдете желания размер на сладък кученце пред избор.【Размера на яката за домашни любимци】 Този сладък нашийник за кучета се предлага в два размера.Регулируема конструкция за удобство за носене. 【Регулируем нашийник за кучета】 Моля, потвърдете желания размер на сладък кученце пред избор.Ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа. 【Размера на яката за домашни любимци】 Този сладък нашийник за кучета се предлага в два размера.Моля, използвайте мека скала за измерване и не забравяйте да оставите два пръста между ошейником и шията на кучето, за перфектна форма.Ако имате някакви проблеми, моля, незабавно се свържете с нас.M (Дължина : 13,8 инча-16,5 инча, ширина : 0,8 инча).M (Дължина : 13,8 инча-16,5 инча, ширина : 0,8 инча).Той е подходящ за всички видове партита и празници, като макияжная парти, рожден ден и годишнина дни.Моля, използвайте мека скала за измерване и не забравяйте да оставите два пръста между ошейником и шията на кучето, за перфектна форма.Лесно се побира и се отстранява с помощта на D-образни пръстена и катарами. 【Следпродажбено обслужване】 Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти продукти с високо качество. този продукт гарантира, че кучето ви ще е красива и сигурно във всяка ситуация. 【Следпродажбено обслужване】 Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти продукти с високо качество. 【Модерен нашийник за кучета】 В тази яка за малки кучета, използвани ярки цветове с уникален дизайн бродерия на банте, който може да направи рокля вашия любим домашен любимец привлекателна.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория