.

.

New
SDGH Разтегателен Рафтове за съхранение Баня, Рафт за Бани, Многофункционален Инструмент за Баня, Кърпи (Цвят: OneColor)

SDGH Разтегателен Рафтове за съхранение Баня, Рафт за Бани, Многофункционален Инструмент за Баня, Кърпи (Цвят: OneColor)

BGN 2.33

Налично
Налично

Благодарение на това поддону за вана всичко изглежда красиво и по-добре организирани Плъзгаща се конструкция, удобна при съхранение и не са класирани на място. С помощта на този поставки за вана, можете просто да си вземете любимата си напитка и да се потопите в топла вана, докато разглеждах любимо видео или четене на любима книга.Стил : casual Приложение : Вана Материал : пластмаса Цвят : черен / бял Приложимо място : санитарен възел, кухня и т. Благодарение на това подносу за вана всичко изглежда красиво и по-добре организирани. В сравнение с дървени, той по-лесно и не е тромав. С помощта на този поставки за вана, можете просто да си вземете любимата си напитка и да се потопите в топла вана, докато разглеждах любимо видео или четене на любима книга. С помощта на този на тавата за баня можете просто да вземете любимата си напитка и да се потопите в топла вана, докато разглеждах любимо видео или четене на любима книга. Дизайнът на тоалетното отвори в долната част. В сравнение с дървени, той по-лесно и не е тромав. Дизайнът на тоалетното отвори в долната част.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория