.

.

New
Аксесоари за баня JHSJ Луксозна Баня Дървена Етажерка За Баня, Тава За Баня, Държач за баня, Шкаф за баня, Шкаф за Вино, Поставки За вана, Сгъваема Делото За Баня, Тава З?

Аксесоари за баня JHSJ Луксозна Баня Дървена Етажерка За Баня, Тава За Баня, Държач за баня, Шкаф за баня, Шкаф за Вино, Поставки За вана, Сгъваема Делото За Баня, Тава За Вани

BGN 19.70

Налично
Налично

Насладете се на времето си в банята!Държач за аксесоари за iphone, книга, свещ, чаша за вино, кърпа и тИздръжлив материал от дърво и метал изискан производство е оценен за многогодишно ползване.Вътрешен размер : 23 *74 виж Разширено размер : 23*109 вж. 100% истинско дърво за защита на здравето на вас и вашето семейство.Радвайте се на това сега.Материал : Естествено дърво.Таблети и книги могат да бъдат надеждно задържане на метална стойка за четене по време на къпане.Нека моята скъпа ще бъде щастлив всеки ден.Сега имате тази поставка за вана и можете да започнете да се наслаждавате на живота си.Когато коритото за баня не се използва, може да се сгъва и съхранява. Размер : (74-109) см.Той е подходящ за почти всеки интериор и ще бъде перфектно се комбинира с другите си аксесоари за баня.ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : Не се нуждае от сглобяване и лесен за използване.Бамбукови аксесоари за баня - това е идеалният избор на подаръци за Деня на Свети Валентин, Деня на благодарността и Коледа. * 4,6 виж Упорита работа не прави живота скучен. Моля, обърнете внимание : По време на къпане, моля, уверете се, че вашите електронни продукти, като мобилни телефони, не падна във водата.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория