.

.

New
HomeSoGood 2 бр. Държач за Сешоар, Неръждаема Стомана, монтиран на стената Самоклеящийся Рафтове За Сушилни Органайзер За Съхранение на Закачалка Неперфорированный Раф?

HomeSoGood 2 бр. Държач за Сешоар, Неръждаема Стомана, монтиран на стената Самоклеящийся Рафтове За Сушилни Органайзер За Съхранение на Закачалка Неперфорированный Рафтове За Съхранение В Банята

BGN 0.33

Налично
Налично

Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, здрава и с дълъг срок на служба.Име на продукт : Рамка за сешоар Материал : неръждаема стомана Размер : 18x7x12 см Цвят : прозрачен Помещение включва : 2 * Стойка за сешоар Забележка : 1.Не трябва да пробия дупка в стената, няма професионални инструменти, никакви гвоздеи, никакви щети стени, прозрачни антипригарный лепило няма да се отрази върху красотата на вашата стена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Вие ще получите държач за сешоар в 2 опаковки, достатъчно за ежедневна употреба и за замяна.Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, здрава и с дълъг срок на служба.Не трябва да пробия дупка в стената, няма професионални инструменти, никакви гвоздеи, никакви щети стени, прозрачни антипригарный лепило няма да се отрази върху красотата на вашата стена. Моля се допуска малка грешка се дължи на ръчно измерване. Благодарение на специалната конструкция на мъничета-куката кабели не се объркват, спестяват вашето пространство и поддържат реда в банята.Широко приложение, подходящ за повечето фенов, четки, бигудей, выпрямителей за коса и т.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория