.

.

New
Сгъваем Тава за баня, Прахоустойчив калъф За вана, Бял Изолационен калъф от PVC пластмаса, богат на функции Шторная капак за баня, за дома, за банята, СПА център (Цвят: ?

Сгъваем Тава за баня, Прахоустойчив калъф За вана, Бял Изолационен калъф от PVC пластмаса, богат на функции Шторная капак за баня, за дома, за банята, СПА център (Цвят: бял, размер: 70x115x0,6 см)

BGN 1.00

Налично
Налично

✅ Здрав капак за баня от PVC : Висококачествен PVC материал, дебелина 0,6 см, водоустойчив - идеален за използване в банята - здравМогат да се използват както за възрастни, така и деца. Препоръчва се за бани с мляко, цветни вани и спа аксесоари. ✅ Широко се използва : Нашата пылезащитная делото за баня преносими и е лесен, той е удобен за носене. ✅ Согревайте, премахване на умората, согревайте сърцата на хората и дайте на вас и вашето семейство прекрасни впечатления от къпане.Може да се използва в салонных вани, дървени бурета, хотелски бани и битови бани.Насладете се на тази с партньора си, детето си и дори с техните домашни любимци.Могат да се използват както за възрастни, така и деца. ✅ Висока носеща способност на : тава за баня могат да издържат на натоварване 5 кг, капак за баня може да се сгъва във формата на триъгълник или подобна форма, поставете го над ваната, за да се насладите на практични функции кабина.Не поставяйте капачката на бани близо до огъня, тъй като това може да доведе до деформация или намаляване на нейната сила. ✅ Идеална идея за подарък : Тава за баня ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, сватба, рожден ден съпруга или Деня на майката. ✅ Согревайте, премахване на умората, согревайте сърцата на хората и дайте на вас и вашето семейство прекрасни впечатления от къпане.Елегантен подарък, идеален за Коледа, Деня на Благодарността.Семейството и приятелите си помислил, че ще са подбрани с вкус.Елегантен подарък, идеален за Коледа, Деня на Благодарността. ✅ Идеална идея за подарък : Тава за баня ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, сватба, рожден ден съпруга или Деня на майката.Насладете се на тази с партньора си, детето си и дори с техните домашни любимци.Можете да вземете вана в преследване на драмата, това ще ви позволи да се отпуснете и да се насладите на истинско време на вземането на вана ✔ Редовно ополаскивайте покриване с вода или избършете повърхността с влажна кърпа, за да го запази в чистота ✔ Прахоустойчив калъф за баня може да се регулира температурата на водата и стреля умора.Връзка закрепени с винтове от неръждаема стомана 304, които могат да бъдат многократно огъване, им е лесно да се деформира и повреди.Може да се използва в салонных вани, дървени бурета, хотелски бани и битови бани.Можете също така да поставят книги, мобилни телефони, напитки и леки закуски, шампоан, гел за душ и други предмети върху капака на навес за вана по време на вземането на вана. ✅ Здрав капак за баня от PVC : Висококачествен PVC материал, дебелина 0,6 см, водоустойчив - идеален за използване в банята - здрав. (◕ᴗ◕✿) Добре дошли в магазин!✔Тава за баня може да бъде водоустойчив, пылезащитным и антивозрастным. Не използвайте хлорсодержащие препарати за почистване на този изделия2.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория