.

.

New
Флип-надолу делото за баня от полипропилен, Тава за баня с щори с дебелина 1 см, Пылезащитная Самозалепваща дъска за баня с замачиванием, На вани, спа (Цвят: бял, разме

Флип-надолу делото за баня от полипропилен, Тава за баня с щори с дебелина 1 см, Пылезащитная Самозалепваща дъска за баня с замачиванием, На вани, спа (Цвят: бял, размер: 120 см х 70 см х 1 см)

BGN 8.48

Налично
Налично

много удобно, наистина релаксираща вана Температурна устойчивост от изолационни плочи за баня е около 110 ° C. (◕ᴗ◕✿) Добре дошли в li li ya димитър пу!❧❧❧● Универсална употреба - Отваряте капака, сгънете я използвайте като ванночку на половината на тялото или баня маса е необходимо.● Повърхност, за да се грижи - тъй като тя е плоска, вие можете да си миете си, покрити с вана. ✅ Идеален подарък : представете си, каква приятна поднос в банята с чаша вино, вкусна закуска и любим филм. Температурна устойчивост от изолационни плочи за баня е около 110 ° C.Може да се постави плоча, на книга, на кафе, на чаша вино, душ гел, шампоан, наслаждавайте се на времето, вземане на вана, товароносимост до 10 кг.Може да се постави плоча, на книга, на кафе, на чаша вино, душ гел, шампоан, наслаждавайте се на времето, вземане на вана, товароносимост до 10 кг. ✅ Висока носеща способност на : капак за баня може да се сгъва във формата на триъгълник, просто поставете го над ваната и се насладете на практична функция на палета. ✅ Дълго запазване на топлина : използването на шапки за вана помага да се удължи времето за запазване на топлината на водата, а горещият въздух циркулира в банята, да се забавя спадът на температурата на водата. ✅ Лесно се сгъва : калъф лесно се сгъва, ширината му след сгъване е около 9,5 см, което е удобно да се съхранява във всяко кътче на банята. ✅ Сигурен полимерна материал : Покритие за баня, изработени от полимер материал, който е безопасен за здравето и е устойчив на високи температури. ✅ Сигурен полимерна материал : Покритие за баня, изработени от полимер материал, който е безопасен за здравето и е устойчив на високи температури.Безплатна препарат за съдове - идеалното допълнение към набор от принадлежности за баня.● Съхранение - Широчина на сгънат вид е около 9,5 см, така че можете компактно да съхранявате в края на бани. ✅ Висока носеща способност на : капак за баня може да се сгъва във формата на триъгълник, просто поставете го над ваната и се насладете на практична функция на палета. редовно ополаскивайте покриване с вода или избършете повърхността на покрива с влажна кърпа, за да го запази в чистота.Безплатна препарат за съдове - идеалното допълнение към набор от принадлежности за баня. ✅ Идеален подарък : представете си, каква приятна поднос в банята с чаша вино, вкусна закуска и любим филм.Не изисква монтаж и лесен за почистване коритото за баня - луксозен подарък за Деня на Свети Валентин, Деня на Благодарността и Коледа.много удобно, наистина релаксираща вана. редовно ополаскивайте покриване с вода или избършете повърхността на покрива с влажна кърпа, за да го запази в чистота.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория