.

.

New
ESGT Парапет за Тоалетна Парапети за инвалиди Релси Сгъваеми Сгъваеми Ръкохватки с Флуоресцентными Пръстени за Краката Защитен Парапет за Вана за Възрастни Хора Въ?

ESGT Парапет за Тоалетна Парапети за инвалиди Релси Сгъваеми Сгъваеми Ръкохватки с Флуоресцентными Пръстени за Краката Защитен Парапет за Вана за Възрастни Хора Възрастни Хора с Увреждания Бременни

BGN 166.79

Налично
Налично

【Лесна инсталация и широкото използване на】 Панти парапет лесно се прикрепя към стената с помощта на винтове (влизат в комплекта). 【100% Удовлетвореност пазаруване】 Ние предлагаме 100% сервизно обслужване. 【Нескользящая защитно планк】 Нашата защитна планк за баня със защита от подхлъзване, найлон удобна повърхност за улавяне, здрава и топла.Ако сте недоволни от покупката или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни потърсите и вие със сигурност ще получи задоволително решение. ръкохватки за баня 1 комплект крепежни винтове Забележка : Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване, благодаря. 【Дизайн откидывания нагоре и Спестяване на пространство】Сгъваема греда за улавяне спестява място, благодарение на шарнирно дизайн на бара. ▲ Устойчивост на хлъзгане по повърхността, безопасна и удобна за използване.【Висококачествен и здрав материал】 Този парапет за тоалетната чиния е изработена от защитени срещу ръжда на вътрешния тръби от неръждаема стомана 304 и утолщенного нескользящего нейлонового външно материал, прът трайна и стабилна подкрепа от £ 450. Параметри : - Цвят : жълт, бял Размер : приблизително 60x10x70 см Материал : неръждаема стомана sus304 + ABS Помещение включва : 1 бр.Тези парапети ще се превърне в отличен помощник в банята за бременни жени, възрастни хора и хора с увреждания, хора с послеоперационными нарушена мобилност.Сгъваем парапет за тоалетна, ролбар, релси, спускащите се, устойчивост на хлъзгане, поставка за седалка в банята, парапети за тоалетна за дома, хотела, помощ на хората с увреждания, бременните, възрастните Характеристики : ▲ Със защитно нощна светлина ви е по-удобно.

Подробности

Color:
Yellow, White
Size:
Approx.60x10x70cm
Material:
SUS304Stainless Steel + ABS
Package Includes:
1 Piece Bathroom Handrails:
1 set of mounting screws:
Note:
Please allow 1~3 cm error due to manual measurement, thanks. :
Новинка

Подобни продукти в категория