.

.

New
Капачка за баня OFUNGO, Рафт за баня, Сгъваеми Мултифункционални Изолационен калъф от PVC, Шторка за шапки за вана, Прахоустойчив Тава за вани с различни размери (Цвят: б?

Капачка за баня OFUNGO, Рафт за баня, Сгъваеми Мултифункционални Изолационен калъф от PVC, Шторка за шапки за вана, Прахоустойчив Тава за вани с различни размери (Цвят: бял, размер: 80x180x0,6 см)

BGN 23.29

Налично
Налично

Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас✅ Защо ви е нужен този тиган за баня : Ако искате да прочетете книга или да пият вино в топла вана с пяна, а след това да се радвате на този тиган за баня от PVC.Може да се използва в салонных вани, дървени бурета, хотелски бани и битови бани. ✅ Водоустойчив и траен : Тава за баня изработен от PVC материал, водоустойчив, той е много издръжлив. ✅ Широко се използва : Нашата пылезащитная делото за баня преносими и е лесен, той е удобен за носене. ✅ Водоустойчив и траен : Тава за баня изработен от PVC материал, водоустойчив, той е много издръжлив. ✅ Сгъване за спестяване на пространство : Покриване на вани с ширина от 10 см в сгънат вид, тава за баня може да се сгъне и да се постави в ъгъла, когато не се използва, което спестява 20% от места, в сравнение със съхранението в намалена форма.Наличието на достатъчно време, помага ефективно за подобряване на циркулацията и облекчаване на умората.Дебелината е 0,6 см, идеална за употреба в банята. ✅ Широко се използва : Нашата пылезащитная делото за баня преносими и е лесен, той е удобен за носене. 5 кг Предимства : водоустойчив, прахоустойчив, сгъваема, огнеупорни, висока носеща способност, преносим компютър с Размери : (ширина х дължина х дебелина) 1 cm = 0,39 инча- Брой на в упаковкекрышка за вана x 1- Имайте предвид, что1.С помощта на този на тавата за баня можете да четете книги, да се играе на таблети, пие, докато се наслаждавате на разноцветни мехурчета за баня.Могат да се използват както за възрастни, така и деца. ☹ Не е ли твърде бързо се изпарява водата от банята?☹Не е ли твърде кратко време на експозиция в резервоара?☹Тук няма място за тоалетни принадлежности?☹Не е ли малко необичайно място на рафта в банята?- Сте загрижени за тези проблеми?☺Нашето покритие за баня ще ви помогне да се намали топлинната мощност на ваната и да се удължи време на поддържане на постоянна температура в банята.Дебелината е 0,6 см, идеална за употреба в банята.Могат да се използват както за възрастни, така и деца.- уважаеми Този подарък калъф за баня - идеалният подарък за годишнина или рожден ден на жената / майката. ✅ Сгъване за спестяване на пространство : Покриване на вани с ширина от 10 см в сгънат вид, тава за баня може да се сгъне и да се постави в ъгъла, когато не се използва, което спестява 20% от места, в сравнение със съхранението в намалена форма.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория