.

.

New
Флип-надолу Делото за баня, Тава за баня, Пылезащитная делото за баня от PVC пластмаса, Бяла Самозалепваща капак за баня, за спа, баня и душ, дебелина 0,6 см (Цвят: бял, ра?

Флип-надолу Делото за баня, Тава за баня, Пылезащитная делото за баня от PVC пластмаса, Бяла Самозалепваща капак за баня, за спа, баня и душ, дебелина 0,6 см (Цвят: бял, размер: 75x170x0,6 см)

BGN 2.67

Налично
Налично

Поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 1-3 см4 ✅ Висока носеща способност на : носеща способност до 5 кг, а широчината след сгъване е около 10 виж може да се използва като рафтове за съхранение, за да не е само за поставяне на вана мобилния си телефон, i Pad, чаши за вино и т.✅ Защита от прах намалява умората, стопля сърцата на хората, дава на вас и вашето семейство прекрасни впечатления от къпане.Моля, обърнете внимание, че ако просунете ръка между гънките пуховика, пръстите на краката могат да се объркат.Могат да се използват както за възрастни, така и деца. ✅ Идеален подарък : Този тиган за баня не струва много пари, опитайте се да го дарят на нея / него за Коледа, годишнина, рожден ден, Ден на майката и т., Това ще помогне на близост между семейството / приятели / близки и ще покаже своя вкус; ще им помогне да намалите стреса и да има повече време, за да се радват на живота.Дебелината е 0,6 см, Срастване изпълнени от эластомерного материал, след многократно огъване го е лесно да се деформира и повреди. ✅ Широко се използва : Нашата пылезащитная делото за баня преносими и е лесен, той е удобен за носене. ✅ Делото за баня от PVC : В капака, за бани използва водоустойчив материал, PVC, водоустойчиви, много подходящ за използване в банята. тя може да се използва за организиране на принадлежности за баня, спестяване на пространство и придава многоцелеви. При повдигане или отваряне и затваряне на капака на пода леко придерживайте основната част от шапки за баня.Може да се използва в салонных вани, дървени бурета, хотелски бани и битови бани.Комплектът включва само тава за баня.Do не поставяйте капачката на бани близо до огъня, тъй като това може да доведе до деформация или намаляване на нейната сила. 5 кг Начин на прилагане : е сгънат температурна устойчивост Температура : около 100 ° Дължина на капака бани : 85/95/105/115/125/135/150/160/170/180 cm Ширина на капака бани : 70/75/80 см (1 см = 0,3937 инча)✔ ОПАКОВКА на стоката : Капачка за палети за вана x 1✔ предпазни МЕРКИ : 1.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория