.

.

New
Сгъваем калъф за баня, Прахоустойчив Изолационен калъф от хартия, Многофункционална Тава за баня от PVC с дебелина 0,6 см, Аксесоари за баня, Адаптивни дължина (Цвят: б?

Сгъваем калъф за баня, Прахоустойчив Изолационен калъф от хартия, Многофункционална Тава за баня от PVC с дебелина 0,6 см, Аксесоари за баня, Адаптивни дължина (Цвят: бял, размер: 66x85x0,6 см)

BGN 21.84

Налично
Налично

тя може да се използва за организиране на принадлежности за баня, спестяване на пространство и придава многоцелевиМоже да се използва в салонных вани, дървени бурета, хотелски бани и битови бани.Може да се използва в повечето бани с различни стилове на оформяне.✔Тава за баня се различава практичност и красота, а също и дълголетие ✔ Нашите калъфи за вана имат отлична топлоизолация, която ще ви помогне да намалите разсейването на топлина в банята✔Делото за баня може да намали задължения при повторно нагряване и да се удължи време на поддържане на постоянна температура на ваната ✔ Делото за вана осигурява достатъчно място за съхранение на тоалетни принадлежности ✔ Сгъваема конструкция за различни видове вани ✔ ХАРАКТЕРИСТИКИ на продукта : Име : Капачка за баня Материал : PVC, винт от неръждаема стомана 304 с Дебелина на белия цвят : 0,6 см Широчина на сгънат вид : 10 см Натоварването на лагера : прибл.Дебелината е 0,6 см, Срастване изпълнени от эластомерного материал, след многократно огъване го е лесно да се деформира и повреди. тя може да се използва за организиране на принадлежности за баня, спестяване на пространство и придава многоцелеви. релаксация, облекчава умората, стопля сърцата на хората, дава на вас и вашето семейство прекрасни впечатления от къпане. ✅ Широко се използва : Нашата пылезащитная делото за баня преносими и е лесен, той е удобен за носене. ✅ Делото за баня от PVC : В капака, за бани използва водоустойчив материал, PVC, водоустойчиви, много подходящ за използване в банята.Do не поставяйте капачката на бани близо до огъня, тъй като това може да доведе до деформация или намаляване на нейната сила.Моля, обърнете внимание, че ако просунете ръка между гънките пуховика, пръстите на краката могат да се объркат.Дебелината е 0,6 см, Срастване изпълнени от эластомерного материал, след многократно огъване го е лесно да се деформира и повреди. редовно ополаскивайте покриване с вода или избършете повърхността на покрива с влажна кърпа, за да го запази в чистота.Може да се използва в салонных вани, дървени бурета, хотелски бани и битови бани. ✅ Висока носеща способност на : носеща способност до 5 кг, може да се използва като стеллажа за съхранение, за да не е само за поставяне на вана мобилния си телефон, i Pad, чаши за вино и т. ✅ Широко се използва : Нашата пылезащитная делото за баня преносими и е лесен, той е удобен за носене. ✅ Делото за баня от PVC : В капака, за бани използва водоустойчив материал, PVC, водоустойчиви, много подходящ за използване в банята. Препоръчва се за бани с мляко, цветни вани и спа аксесоари. ✅ Лесно се сгъва и почистване : калъф лесно се сгъва, а ширината след сгъване е около 10 см, което е удобно да се съхранява във всяко кътче на банята.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория