.

.

New
2 Бр Палитра за Дизайн на ноктите Палитра Основи От Смола Палитра За Смесване на Грим Палитра Със Златен Ръб Палитра за Лак За нокти Дисплей Дъска във Формата На Сър?

2 Бр Палитра за Дизайн на ноктите Палитра Основи От Смола Палитра За Смесване на Грим Палитра Със Златен Ръб Палитра за Лак За нокти Дисплей Дъска във Формата На Сърце на Пеперуда Инструмент За Смесване на Цветове

BGN 2.67

Налично
Налично

Разработен, за да бъде практично и стилноЗлатни ръбове придават нотка на елегантност на всеки дизайн на ноктите, като палитрата е още по-привлекателни.Благодарение на стилен дизайн и практически функции палитра за нокти-арт ще се превърне в идеален подарък за всеки любител на грим или нийл-майстор". ?【Внимателно разработени】 Тези палитри за нокти-арт внимателно подбрани във формата на сърце и пеперуда. "В този комплект е включено палитра за нокти-арт от 2 теми е изработена от екологично чисти материали и е предназначена за дълъг живот на Този набор от палитри за нокти-арт внимателно се качват във формата на сърце и пеперуда Тези палитри за нокти-арта може да се прилага широко за грим, смесване на цветове и прилагане на цветове, пайети и други украшения.?【Съдържанието на опаковката】 В този комплект включва 2 броя палитри за нокти-арт, които улесняват смесването на цветовете, и това е чудесен инструмент за смесване на цветове за създаване на красиви и уникални дизайни на нийл арт. ?【Идеален подарък】 Благодарение на стилен дизайн и практически функции палитра за нокти-арт ще се превърне в идеален подарък за всеки любител на грим или нийл-майстор.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория