.

.

New
BesYouSel 2 бр. Палитра за грим От Неръждаема Стомана, Козметична Палитра за грим, Инструмент-Острието във формата на пеперуда, Палитра за грим за дизайн на ноктите, Сенк?

BesYouSel 2 бр. Палитра за грим От Неръждаема Стомана, Козметична Палитра за грим, Инструмент-Острието във формата на пеперуда, Палитра за грим за дизайн на ноктите, Сенки за очи, Грим за мигли, Професионален основа

BGN 3.00

Налично
Налично

палитра за грим от неръждаема стомана козметична палитра за грим Материал : неръждаема стомана Цвят : сребърен Размер : 4,13 * 2,76 инча / 10,5 * 7 см 1 Високо качество : Тази палитра е изработен от висококачествена неръждаема стомана, с гладка текстура, дръжка цвят неръждаема стомана, лесни за почистване и вытирается. модерен дизайн и лесен за нанасяне на палитра за грим 4. Лесен за почистване : сребрист блясък, гладка и професионална текстура, лесно се поддържат чисти, без да се смесва цвят с вода или малко количество препарат за почистване след употреба на палитрата, която ви харесва. Широко приложение : Подходящ е за нанасяне на сенки за очи, смесване на тонален крем, пигменти за лак за нокти, на всички видове цветни смеси за грим, един добър инструмент за създаване на красота и мода. 100% чисто нов и високо качество 2.Лесно се вписва в живота косметичку, идеален размер за пътуване и вземат със себе си. Лесен за носене : Размерът на тази палитра е 4,13 * 2,76 инча, палитра с диаметър около 2 см, с дръжки дупка за палеца за обзавеждане на задържане.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория