.

.

New
Комплект Шпатули и Палитри за грим на Penugo Picasso, Корея, Гребло за грим с Кожен калъф, Палитра за грим от неръждаема стомана със Стъргалка, Метална Палитра Тонални осно

Комплект Шпатули и Палитри за грим на Penugo Picasso, Корея, Гребло за грим с Кожен калъф, Палитра за грим от неръждаема стомана със Стъргалка, Метална Палитра Тонални основи за смесване на козметични пигменти (СС)

BGN 4.43

Налично
Налично

н ?【Корея лопаточка】Корея лопаточка за грим Picasso, на единия край за превземането на единия край за смесване. Набор от палитри за грим от неръждаема стомана и шпатула picasso, може да се използва за смесване на козметични продукти, основа, сенки за очи, спирала, петна за устни, лак за нокти, смесване на пигменти. правоъгълна метална палитра за грим от неръждаема стомана (4,6 инча * 3 инча). корея лопаточка за грим 6,3 инча кожен калъф, 1 бр. ?【Надежден материал】 Нашия корейски шпатула за нанасяне на основа и метална палитра за смесване са изработени от висококачествена неръждаема стомана, с гладка текстура, трайни и имат приятен външен вид, лесно се поддържат чисти от смесване на цветове и е лесен за почистване.Ергономична дръжка, грижовно и надеждно, лесно и удобно. ?【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви въпроси или предложения за нашия инструмент-шпатула за грим и тава за смесване на грим, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предложим перфектно сервизно обслужване за да отговарят на вашите изисквания.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория