.

.

New
Шпатула за грим, Шпатула за течна основа, Прът За Разбъркване грим за нокти от неръждаема Стомана, Здрав Инструмент, за грим, Мини-Шпатула за грим, Необходими аксесо?

Шпатула за грим, Шпатула за течна основа, Прът За Разбъркване грим за нокти от неръждаема Стомана, Здрав Инструмент, за грим, Мини-Шпатула за грим, Необходими аксесоари за грим, основа за грим

BGN 4.24

Налично
Налично

Те са подходящи за всеки повод като рожден ден, ден на майката или на всеки друг през цялата година Параметри : Тип на продукта : шпатула за грим Материал : неръждаема стомана съдържание на Пакета : 1 х шпатула за течна основа.Съчетано с палитра за грим (не е включен в комплекта).Изящна изработка : Осигурява практичност и дълготрайност. 【Широко приложение】Лопаточка за грим е подходящ за смесване основа, перушина червило или сенки за очи също може да се използва с боя за дизайн на ноктите, гелями, лакове за нокти, пигменти, лепило за миглите и т.Те са малки и са достатъчно сладки, за да ги носите в чантата си, когато отидете на парти или да се мотае. 【Течна основа на собствените си ръце】 се Използва за смесване на цветове на течна основа, неутрализира и равномерно перемешивает течна основа за създаване на съответния цвят рамка. 【Наклонена мека корона】 Един край, за да вземат, а другата за разбъркване, деликатен и надежден.

Подробности

Item Type:
Makeup Spatula
Material:
Stainless Steel
Package List:
1 x Liquid Foundation Spatula
Новинка

Подобни продукти в категория