.

.

New
Pastlla 4 бр. Палитра за Дизайн на Ноктите Палитра За Смесване на Нокти Халка за Лак За Пръстите Аксесоар За Дизайн на Ноктите Дисплей Инструменти За Смесване на Художе?

Pastlla 4 бр. Палитра за Дизайн на Ноктите Палитра За Смесване на Нокти Халка за Лак За Пръстите Аксесоар За Дизайн на Ноктите Дисплей Инструменти За Смесване на Художественото Обзавеждане с Пръстен Бял

BGN 58.90

Налично
Налично

нМатериал : Изработен е от висококачествена смола, елегантен, траен, многократна употреба, лесно почистване.Той е малък на тегло и лесно за переноске, но въпреки това може напълно да отговарят на вашите нужди в цветовата палитра. Размер : 38 х 29 мм /1,5 × 1,14 инча.Характеристика на Цветовата палитра е снабден с пръстен, който е удобен за използване и спестява място.Параметри Материал : смола Размер : 38 х 29 мм / 1,5 × 1,14 инча Опаковка : 4 бр. Предимство : Цветна палитра идва с пръстена, който е удобен за използване и спестява място.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас. Забележка : Размера и детайлите трябва да бъдат определени предварително, преди покупката, както е показано на фигурата. тави за смесване на нокти Цвят : бял топъл моля, Обърнете внимание, че размерите на изделията, се оценяват ръчно и са възможни отклонения на 1-3 мм Цветът на продукта може да се различават поради различните монитори.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория