.

.

New
FOMIYES 30шт Алуминиева Чиния Е Квадратна Метална Тиган За Сенки За очи за Еднократна Употреба Калъпи За Червило Грим Сенки За очи Кухненски Аксесоари Квадратна Чиния ?

FOMIYES 30шт Алуминиева Чиния Е Квадратна Метална Тиган За Сенки За очи за Еднократна Употреба Калъпи За Червило Грим Сенки За очи Кухненски Аксесоари Квадратна Чиния Комплект Сенки За очи САМ Празен Тиган Кръгла Празна

BGN 3.00

Налично
Налично

Празен Контейнер за сенки за очи : Празна форма може да бъде за съхранение на козметика, като например сенки за очи, руж, сенки за носаПратката включва 10 х кръг на празни тигани (3 мм) 10 х кръг на празни тигани (5 мм) 10 х квадратни празни тигани Особености -Материал : Метална празен тиган за палитра сенки за очи -Размер : 2,50 X2,50 X0,50 см/0,98 X0,98 X0 тигани за акварельной палитра. Кръгла палитра сенки за очи. Празна тенджера за козметични палитра. -Малка и лека, с гладки ръбове, с прости начини за съхранение и пълнене палитра сенки за очи празен тиган. -Цвят : както е показано сенки за очи САМ на празна тенджера -Празна тенджера разполага с широка гама от приложения, може би за сенки за очи, сенки за очи, за нос, за руж, консилера и т.Информация за продукти Е обемът за сенки за очи, Този капацитет за сенки за очи са изработени от метални материали, здрави и с добра консистенция.Празна метална форма : Празна форма има широк спектър от приложения, може да се използва за сенки за очи, сенки за очи, за нос, за руж, консилера,.Металните сенки за очи : Празна поставка е изработена от безопасни и издръжливи метални материали, и може да ви служи известно време. малка празна метална резервоарът е с широк спектър на приложение, тя може да се използва за съхранение и дозиране на сенките за очи, руж, прах и тонален крем.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория