.

.

New
Професионална палитра за грим от 2 теми с шпатула и набор от четки за грим 150 бр., Палитра за смесване на грим и Апликатори за грим (Апликатори сенки за очи, пръчка за т

Професионална палитра за грим от 2 теми с шпатула и набор от четки за грим 150 бр., Палитра за смесване на грим и Апликатори за грим (Апликатори сенки за очи, пръчка за трупове с кристали, пискюл за устни с кристали)

BGN 2.67

Налично
Налично

За еднократна употреба пръчки за спирала за мигли може да се прилага на мигли рициново масло Контур на устни точно очерчен, и информация може да бъдат добре обработени. Корона за тези за еднократна употреба пръчки за миглите еластични и може да бъде леко согнута в съответствие с вашите нужди.Дължината му е умерена.Ако не, можете отново разбъркайте, докато тестото стане еднородно.Апликатори за грим, изработени от твърда пластмасова дръжка и влакнести косми. Мек и висококачествен хлопчатобумажный материал ще ви осигури перфектния грим на устни и ще запази кожата на устните в добро състояние. Овална съвет : Овалния съвет гъба е подходящ за очите, ще ви е лесно да изберете област за обличане и няма да навреди на очите.Пакетът включва 1 х 3-луночную палитра за грим 1 х Палитра за грим с пеперуди 2 х инструмент с двустранно шпатула 50 х пръчици за трупове 50 х щеки-аппликаторов червило 50 х Еднократна гъба апликатор за сенки за очи.Палитра за смесване на грим 1.След това нежно нанесете върху лицето, за да се разпределят равномерно на няколко пъти.За еднократна употреба пръчки за блясък за устни 1. Направете грим е по-лесно : За начинаещи гримьори изберете един цвят, подходящ за вашата кожа и плат, ще се очаква ефект. След това нанесете малко средства на лицето, за да се провери, дали ви цвят 3.Пръчки са много трайни.Кристален пискюл за устни : Тези четка за устни, изработени от найлон материал (пластмаса, флокирование), за еднократна употреба пискюл за устни е много добра за устни и не травмирует кожата. Меки четината пръчици за блясък за устни осигуряват добро нанасяне и гладко покритие вашия любим цвят на устните или блясък. Първо внимателно се разбърква козметично средство.Кристален жезъл за трупове : Тази щеточка за миглите са изработени със спирала глава, много лесно накручивать и разделяне на миглите или пениране на веждите, премахване на излишната мастило.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория