.

.

New
Сгъваем Скоба DOITOOL 4 бр. Механизъм и Панта за Дивана Повдигаща се Легло с Регулируема Скоба на облегалката за глава и Повдигаща Опора Трапезно Обзавеждане Масажен Л?

Сгъваем Скоба DOITOOL 4 бр. Механизъм и Панта за Дивана Повдигаща се Легло с Регулируема Скоба на облегалката за глава и Повдигаща Опора Трапезно Обзавеждане Масажен Лифт Сгъваема закачалка за Ръкохватки

BGN 2.00

Налично
Налично

ПАНТА за ПОВДИГАНЕ на ЕДИН ПЛОТ - Устройството се отличава с ниско ниво на шум, голям радиус на действие телескопична предаване, плавна работа, лесен монтаж и експлоатацияОПУСКАЮЩИЙСЯ ПАНТИ - ПАНТИ ЗА ПОВДИГАНЕ на ЕДИН ПЛОТ С ниско ниво на шум, голям радиус на действие телескопична настройка, плавна работа, лесен за инсталиране и експлоатация.ОПУСКАЮЩИЙСЯ ПАНТИ - ПАНТИ ЗА ПОВДИГАНЕ на ЕДИН ПЛОТ С ниско ниво на шум, голям радиус на действие телескопична настройка, плавна работа, лесен за инсталиране и експлоатация.ПАНТА за ПОВДИГАНЕ на ЕДИН ПЛОТ - Устройството се отличава с ниско ниво на шум, голям радиус на действие телескопична предаване, плавна работа, лесен монтаж и експлоатация.ПАНТА за ЗАКРЕПВАНЕ на КАПАКА - един от СТЪЛБОВЕТЕ ЗА ОТКИДНЫХ Панта за КРИЛА с триъгълна пружина лесно и бързо пада, което е идеално за мебели за дома.РЕГУЛИРУЕМИ панти за останалите главата дивана-легла -Може да бъде у дома, в спалнята, хола, подходящи за вратите на гардероба, останалите главата на дивана, кутия за съхранение.СКРИТИ ПАНТИ ЗА ВРАТИ - Поддържаща рамка на дивана, по-точно позициониране. - Лесен и компактен сгъваем скоба ви позволява да спестите усилия на един добър инструмент за всеки дом, е много издръжлив и лесно могат да бъдат планирани откидыванию панта на масата.Списък на пакетите 4 x Характеристики на скоба - Поддържаща рамка на дивана, по-точно позициониране. Регулируеми панти останалите главата разтегателни дивана.Информация за продукта Линия за подлакътник Тази линия за останалите главата разтегателни дивана е много практичен и надежден за вашите нужди. -Материал : Желязо на лифт за един плот - Подходящи за поставяне на мека мебел, конвертируеми мека мебел, конвертируеми легла, врати, шкафове, повдигащи врати и т. - Не си стиснем и да не се превърне в насипно състояние след инсталацията, трайни и стабилни панти гаражни врати.ПАНТА за ЗАКРЕПВАНЕ на КАПАКА - един от СТЪЛБОВЕТЕ ЗА ОТКИДНЫХ Панта за КРИЛА с триъгълна пружина лесно и бързо пада, което е идеално за мебели за дома.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория