.

.

New
JTYX Открит Стенен монтаж на Кутия за Цигари От Неръждаема Стомана, Стенни Пепелник, Спестяващ Пространство Търговска Пепелник за Търговски център, Хотел, парк, лети?

JTYX Открит Стенен монтаж на Кутия за Цигари От Неръждаема Стомана, Стенни Пепелник, Спестяващ Пространство Търговска Пепелник за Търговски център, Хотел, парк, летище, кофа за Боклук, за да сигаретных Бъчви

BGN 2.00

Налично
Налично

СТЕНЕН МОНТАЖ : Този компактен пепелник е лесен за инсталиране с помощта на приложените скрепителни болтовеНАПЪЛНО ЗАКЛЮЧВАЩИ : Защитена от неоторизиран достъп конструкция с надежден цилиндров ключалка.УПОТРЕБА на открито : За барове, клубове, офиси, барове, ресторанти или всеки друг общ зона за пушачи. Тази обществена пушачи барел може ефективно да събира черно, мъничета и окурчатости, както и опазването на околната среда.СТИЛЕН ДИЗАЙН : Изискана тръбна конструкция с височина 48 см, с покритие от полиран алуминий.Сажевый стълб има следните предимства : 1. Задайте дымогасящие високоговорители на обществени места, за да допринесе за засекреченному събиране на отпадъци.УПОТРЕБА на открито : За барове, клубове, офиси, барове, ресторанти или всеки друг общ зона за пушачи. пакетът включва : 1 * Стенни пепелник. Кофата за боклук за унищожаване на дим сажевого стълб е изработен от пясъчен стомана стоманената плоча не е лесно да се деформира, той е здрав и му е лесно за почистване. СИГУРНОСТ : технология херметично уплътнение гарантира, че горящи цигари бързо гаснут.Не може лесно да бъде подложен на вандализму.СТЕНЕН МОНТАЖ : Този компактен пепелник е лесен за инсталиране с помощта на приложените скрепителни болтове. Аз се надявам, че всеки ще може да се хвърлят фасове в колона за бъчви, за да персонал за почистване може да се работи лесно и ефективно и да допринесе за санитарию на околната среда.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория