.

.

New
YUANFLQ Пепелник за трева Пепелник Керамична Крава Голям Капацитет Закрит Балкон Домакински Пепелник Украса на срока за Цигари Кабинет Открит и закрит офис Ветрозащи

YUANFLQ Пепелник за трева Пепелник Керамична Крава Голям Капацитет Закрит Балкон Домакински Пепелник Украса на срока за Цигари Кабинет Открит и закрит офис Ветрозащитный desk Хол (син)

BGN 1.00

Налично
Налично

По този начин, тя ветрозащитна и непромокаема и не избледняваЗа нас : Насладете се на удоволствието и комфорта от цигари без проблеми, причинени от разпръснати навсякъде с пепел.След употреба трябва само да изплакнете го с чиста вода и избършете с вода, за да го възстанови като нов. Безшумен при инсталиране на масата.Това също е добра украса за настолни компютри в домове, офиси, барове, кафенета и т. Голям подарък на пушач : Тази пепелник модерен дизайн е много подходящ за външна и вътрешна употреба. Това би могло да се превърне в чудесен подарък за всички пушачи. Защита от приплъзване и надраскване : на дъното пепелници не е покрита с глазура, която може да предотврати подхлъзване пепелници или белези на плота.Това е много сладък подарък за вас и приятелите, които пушат и да карат кола.Изключителна изработка е различен гладкост, и им е удобно да се ползват по всяко време.Винаги ще има някой, който да може да отговори на вашите нужди. Здрава и неразрушаемая : Черен пепелник изработен от висококачествен гранитогрес от сурова руда, трайни и трайни. Защита от приплъзване и надраскване : на дъното пепелници не е покрита с глазура, която може да предотврати подхлъзване пепелници или белези на плота. U-образен жлеб и подвижната тръба : Уникален U-образен жлеб в ръба на вратата пепелници ви позволява да поставите цигари с различни размери. Голям капацитет и компактен защитно устройство : Тази пепелник достатъчно голям, за да поддържа много бъчви и пепел. ние сме специализирани в производството на всички видове пепелници.Това също е добра украса за настолни компютри в домове, офиси, барове, кафенета и т.Конструкция с капак може да гарантира, че тя ще попречи на расплывание събрание след употреба.Това също може да попречи на сдувание прах от вятъра. U-образен жлеб и подвижната тръба : Уникален U-образен жлеб в ръба на вратата пепелници ви позволява да поставите цигари с различни размери.Добре дошли в нашия магазин YUANFLQ : имаме богат опит в производството на стоки за дома, и в магазина са много видове пепелници, които са едновременно практични и евтини. Това би могло да се превърне в чудесен подарък за всички пушачи.Това също може да попречи на сдувание прах от вятъра.Подробно въведение : Името на продукта : Пепелник Материал : керамика Функция : да се Съхранява въздуха, за да се предотврати разпространението на дим Приложение : Подходящ за домашна хол, спалня, кабинет, офис, в помещения и на улицата, навсякъде. Здрава и неразрушаемая : Черен пепелник изработен от висококачествен гранитогрес от сурова руда, трайни и трайни.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория