.

.

New
20-Цолови Светло-кафявите Перуки на дантели от човешка коса 13x4 HD Прозрачни Прав Перуки на Дантели от Човешка коса, предварително выщипанные с детски коса 150% плътнос?

20-Цолови Светло-кафявите Перуки на дантели от човешка коса 13x4 HD Прозрачни Прав Перуки на Дантели от Човешка коса, предварително выщипанные с детски коса 150% плътност Права перука от човешки коси (Червеникаво-кафяво

BGN 2.33

Налично
Налично

Висококачествени перуки, изработени от човешка коса с масова вълна, могат да бъдат боядисани, се изправи, обесцвечены и рестайлингованы като вашата собствена косаЦвят на косата : светло-кестен, може боядисване, обезцветяване, прави къдрене (на апарат), изправяне и оформите отново, като вашата собствена коса.По-удобно в чорап.Еластичната шапка.Тя може да се използва като подарък на родителите и приятели на Нова година и на рождения ден. ❤【13x4 светло кафяви дантелени предната перуки, изработени от човешка коса на съвсем малък】 : Перука от човешка коса 150% плътност, предварително выщипанный с детски коса наоколо. Копринен калъф : да се съхранява на перуки, за да ги защитава от износване.Може да се поставят половината нагоре, наполовина надолу.Подходящ за тематични партита, срещи, пътувания, тържества, сватби, абитуриентски и за ежедневието. никога не спите с мокра коса, и можете да ги покрия, за да се предотврати спутывание.❤【Светло кафяви перуки, изработени от човешка коса на дантели Предимство】 : Червеникаво-кафява перука 10А клас Бразилски натурални кафяви перуки за черни женски коси, стабилно качество на продуктите, строги и цялостна система за контрол на качеството.Светло кафяви Бесклеевые Перуки, изработени От човешка коса, предварително выщипанные по линията на естествената коса с детски косми Наоколо. Мека, Гладка, пълна и плътна.Моля, обърнете внимание по време на боядисване на коса и температурата на боядисване. ❤【Имбирно-кафяви директни перуки от естествена коса на дантели Размер шапки】 : Стандартни размера (обиколката на : 22-22,5 инча), може да се регулира с помощта на ремъците и 3 гребени.Ние любезно ви препоръчваме 150 ℃/302 F. 13x4 HD дантелени предната перуки, изработени от човешка коса за чернокожите жени се съчетават добре с всеки цвят на кожата.Ние искрено ви препоръчваме първо да направите текст от няколко косъмчета.Могат да се разделят на средната част и на страничната част.Дължина на косата : 14-32 инча в наличност, моля да изправите косата до права, след това измерете, в съответствие с дължината и теглото.Имаме собствена фабрика, професионална и изискана технология, косата са специално дезинфекционную обработка за осигуряване на здравето. Перука от човешка коса 13x4 Материал : Всички косата бразилски, непреработени, хомогенна, нарязани директно при младите момичета, естествени, меки, здрави, без добавки и химикали. идеален за повечето голове.Качеството на коса : перуки, изработени от човешка коса на дантели.Това е 100% човешка коса, така че те могат да се боядисват и белина. Еластичната лента : можете да промените плътност в съответствие с обиколката на главата си, без да се притеснявате за това, че главата ти е прекалено голяма или прекалено малка; 4.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория