.

.

New
Къдрава Перука Дантела Отпред Коси 180% Плътност 13x4 Бесклеевые Перуки от Човешка Коса Предварително Выщипанные Бразилски Перуки за черни жени с Естествени черни Бе?

Къдрава Перука Дантела Отпред Коси 180% Плътност 13x4 Бесклеевые Перуки от Човешка Коса Предварително Выщипанные Бразилски Перуки за черни жени с Естествени черни Бесклеевые Перуки Перука Дантела отпред с косата на

BGN 0.33

Налично
Налично

Връщане на парите в рамките на 30 дни без причинаА2 : Да, препоръчително е да използвате по-тъмен цвят.Записани отпред детски коса могат да бъдат по-реалистични.Бесклеевые Дантела Перуки Отпред, Без мирис, да не хвърли и не спутываются.Без подстригване на косата на перука.Ние ви предлагаме първо да премине тест и да намерят професионален стилист, който да разработи цвят и осветлит си коси с дълбока вълна. Мога ли боядисване и обезцветяване коса?.Моля, не се излагайте на слънце. Колко време трае?.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем, докато не сте доволни. В3 : Те миришат лошо?. (6) Не се четка за коса. ❤️ Перуки, изработени от човешка коса на дантели : 100% Необработени естествени бразилски Къдрава перуки, изработени от човешка коса, изрязани във форма на млад донор директно, естествен вид, пълна и гъсти, отговарят на дължина и тегло.A1 : Да, 100% необработен бразилски човешка коса.Осигурява по-голяма гъвкавост.Вместо това срешете ги с пръсти или с помощта на гребен с широки зъбци.Перука може спутаться и падат поради сухота, натрупване на мазнини и мръсотия, солена вода, белина и това, което не расчесываете косата широката нащърбена гребен, непременно измийте и да ги в ред, не по-рядко от един път в седмицата.Отнасяйте се към него като към собствената си коса. ❤️ Качество на косата с висока плътност : Перуки от естествена коса на съвсем малък 13x4, швейцарско дантела, е лягат върху кожата, меки и дишащи, къдрава перуки с плътност на 180% за чернокожите жени, за да изглеждат по-естествено и пищно, могат да бъдат боядисани, завиты, се изправи, са подредени така, както на вас ви харесва.В него може да е миризмата на шампоан и можете да го измива първо след получаване. (2) Поддържайте ги влажна, особено ако често укладываете наращенные косата. (1) Внимателно измийте наращенные коса!Не срешете и не срешете с четка мокри наращенные косата, защото това ще доведе до вырыванию косми и намаляване на живота на техните услуги.A3 : Не, нашите перуки, изработени от човешка коса на дантели, без никакви синтетични косми, така че при тях няма неприятна миризма. (4) Потупване на излишната вода с помощта на охладителни кули и оставете косата да изсъхне по естествен път.A4 : Без загуба, без entanglements, без побеляване на косата.Поръсва се с техните кондиционирующим или финишным спрей, така че те да останат меки и покорни.Леко обезцветени възли.Редовно миене с климатик и масло - ключът към опазване им чар.A5 : Това зависи от вашите грижи (обикновено 6-12 месеца). ❤️ Добри съвети и обслужване на клиенти : Моля, срешете къдрава перука от човешка коса с помощта на гребен с широки зъбци, климатик и намокрете си, за да се възстанови плътност, преди да инсталирате.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория