.

.

New
Aolvoblees Носете и ползвайте Бразилски естествена Коса Remy 4X4, Свободни, С Дълбока Вълнообразни Завързана Закопчалка, Бесклеевые Перуки за черни жени, 180% Плътност HD, Про?

Aolvoblees Носете и ползвайте Бразилски естествена Коса Remy 4X4, Свободни, С Дълбока Вълнообразни Завързана Закопчалка, Бесклеевые Перуки за черни жени, 180% Плътност HD, Прозрачни Дантелени Перуки от естествена линия

BGN 55.57

Налично
Налично

Какъв сте на цвят коса?Място на дантела : Перуки, изработени от човешка коса на дантели 13 X4, средно-кафяви швейцарско дантела. Преди измиване внимателно распутайте сплъстена коса. Как да си мият перуки?. Добавете мек шампоан в топла вода, след това се потапя в него перука и изплакнете обилно.Подходящ размер : Размер на косата от 10 инча до 32 инча. Дайте парику да изсъхне, след това задръжте прическа ръка и сложете перука на поставка.Малко вода, балсам за коса и продукти за грижа за къдрава коса могат да бъдат много полезни.когато, не спутывается, без Разделяне на връхчетата, без въшки и мирис.Характеристика : Предварително Выщипанные детски коса Наоколо, свободна част, Бесклеевой перука.Те са подходящи за партита, рождени дни, пътувания, празненства, сватби, абитуриентски и за ежедневието. перука с впечатляващи подаръци.Размерът на покрива 22,5 инча може да се регулира.Всички елементи са предназначени за реална стрелба. Материал на косата : 100% необработени човешки коси.Цвят на косата : Естествен цвят.Естествената линия на растеж на косъма, без entanglements, минимална загуба.Предимство на продукта : Не добри.Качество на косата : да Не падат, не спутываются, без мирис, по-мека и гладка, Могат да бъдат боядисани, обесцвечены, се изправи и рестайлингованы по своему.Описание на продукта : . Качествено сервизно обслужване на : Независимо от това, че не ви устройва, можете да се свържете с мен възможно най-скоро, и ние ще решим проблема, докато не сте доволни, в рамките на 12 часа ".Отговор : Това е Естествен цвят. Накиснете и измийте с питейна вода, впитайте вода с помощта на охладителни кули. Нанесете балсам за топла вода, след това се потапя перука и го оставете за около 5 минути.Може да се боядисва. Малко спутывается и добри.Плътност на косата : 180% плътност, пълнота и съответства на дължина.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория