.

.

New
Дантелени Предната Плетени Перуки за Черни жени, Дълъг Голяма Перука във вид на Опашка, Осетинский Предварително Усукани Синтетични Сплетен Перука във вид на Опаш?

Дантелени Предната Плетени Перуки за Черни жени, Дълъг Голяма Перука във вид на Опашка, Осетинский Предварително Усукани Синтетични Сплетен Перука във вид на Опашка с Детски коси, Ръчно Симетрия, Френски Плетена

BGN 20.00

Налично
Налично

Не забравяйте, че вашата перука, изработени от синтетика, при нагряване той може да се стопи Моля, винаги хидратира, след измиване на перуки непременно използвайте лосион за стайлинг на коса и лак за коса, за да ги еластична и блестяща.Не завязывайте го в найлонов пакет или нещо подобно.Не забравяйте да се разтвори кичури, измиване и променям всеки 2-3 седмици. 【Задължителни прически с плитки】Плюе на богинята - най-креативната прическа, която се счита за не изискващи специални грижи. ?Топли нотки на? ?1. Никога не мийте перуки в гореща вода, тъй като това може да доведе до това, че опашка ще изглежда потрескавшимися, а тъй като плетени синтетични перуки, измиване с гореща вода боли влакна, и си опашка отпадат. Винаги дръж перука с плитки, когато той не се използва. ?Описание? ?Тип коса : е перфектно/скоростна коси, прически ?коса материал : високо качество термоустойчиви синтетични влакна ?цвят на косата : 1Б (черен) ?косата брой : 1 бр ?опаковка : 1*дълга, Завързана предни перука скоростна плитки+подарък ?Как да се грижим за плетени перуки?? ?1.【Дизайн дантелен плетени перуки】 Сплетен завързана предни перука от двойни холандски косичек, нов модерен дизайн на четири класически косичек-косичек вече изглежда красиво, мило и игриво.Сложна, женствени и вдъхновяваща.Ние ще ви предложим задоволително решение.Стилове може да се носи в повечето случаи.Изцяло ръчна изработка на професионален дизайнер по складиране, изпълнена внимателно и плътно. Погрижи се за своите естествена коса отдолу. Измийте перука с плитки в топла или студена вода с мек шампоан. Не позволявайте на вашия парику остане влажен твърде дълго, тъй като това ще доведе до това, че той ще се превърне в място за размножаване на бактерии.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория