.

.

New
Кутии за Предложения в Деня на Св. Патрик, 12 Броя Хартиени Кутии с Шарките на Детелина с дръжка за Украса на Парти в чест на Деня на Свети Патрик, Зелени Кутии за Бонб?

Кутии за Предложения в Деня на Св. Патрик, 12 Броя Хартиени Кутии с Шарките на Детелина с дръжка за Украса на Парти в чест на Деня на Свети Патрик, Зелени Кутии за Бонбони, Подаръчни Кутии

BGN 1.33

Налично
Налично

Независимо дали бисквити, вкусни бонбони или вкусни сладкиши, ако ги сложете в кутия, те ще изглеждат още по-нежно! Това е много добър избор за опаковане на подаръци за приятелите си, и те са много обичан от приятелите си! 4. Подарък кутия за бонбони с модел детелина - задължителен елемент на Празника на Св.Тази опаковъчна кутия е много подходящ за опаковане на подаръци или закуски на парти, хората ще могат по-спокойно да се насладите партита и фестивали!.Комплект зелени шушулки : Вие ще получите 12 кутии с лакомства за Ден на Свети Патрик в 2 различни стилове. Хартиена кутия е здрава и трайна, а стил, изискан и красив, че може да отговори на нуждите на многократно на различни фестивали!. , Ще имат своите гости една незабравима парти!Пратката включва : 12 × кутия Технически характеристики : Цвят : както е показано на снимката, предимно зелен Размер : 19*16*9.В тях могат да се поберат много мезета, а също така и лесно да ги носите със себе си. Цвят хартия кутии, ярки, а фигура печат ясен.Висококачествени материали : Тези кутии са изработени от висококачествен картон, който напълно отговаря на стандарти за безопасност, опаковане на хранителни продукти, което ви гарантира пълна сигурност!Здрава и устойчива конструкция, с повишено дъно ви позволява да съдържа достатъчно количество с леки закуски, не ги счупи лесно!. Тези кутии са средни по размер, не само да се настанят по-голямата част от закуски, но и много удобни за носене на деца! 5.Тъй като всяка кутия има една дръжка, на децата също ще се радвате да използвате тези красиви кутии за съхранение на шоколадови бонбони.Лесен монтаж : Тази irish празнична кутия могат да бъдат лесни за сглобяване, сгъване и струговане, а красива зелена празнична кутия може да се събере, без използването на инструменти!След употреба на гладките две страни и отстранете я.

Подробности

Новинка

Подобни продукти в категория